Det var en gång en mjurg

Tittar igenom lite gamla dokument på datorn och hittade några sparade msn konversationer, dels några söta/pinsamma konversationer med A jag sparade, men även en helt utspårad konversation med en kul kille jag brukade prata med, och bara måste lägga ut den, hoppas ni hänger med i svängarna!

T är jag, eftersom jag på den tiden kallade mig "Trasig Pipleksak" och F är alltså killen jag snackade med.

F: mjurg?

T: ja tack ^^

F: Varsegod ^^

T: tack så myclet då ^^

F: Så litet så

F: det var min sista. Men jag tyckte att du skulle ha den

T: Åh, vad gulligt av dig, men en liten fråga, vad ska jag ha den till?

F: jag.... vet inte o.O

T: hm... jag får väl vara uppfinningsrik då ^^

T: hänga upp på väggen kanske

F: nej, den är ju alldeles... geggig

T: hm... mjo, det kan bli ett problem... men jag kan ju.... lägga den i en burk, och spara?

F: torka?

F: Jag har hört att en mjurg skall smaka lite som kantarell

T: mjaa... fast jag tycker inte om kantarell, men plocka svamp är mysigt, så tycker att man borde kunna plocka svamp, och sedan släppa ut dom igen!

F: men,..... va? O.o

T: jaaaaa... istället för att steka, eller torka, eller frysa svamparna, kan man släppa ut fom i naturen igen! ^^

F: fom^^

F: men det går ju inte. När man väl har plockat dem så kan de ju aldrig hitta en hona igen

T: hm... men kanske en hane?

F: men man plockar bara hansvampar *nicka menande*

T: jahapp ja, men då får väl hansvamparna nöja sig med varandra när de blivit utsläppta om de inte hittar en hona.

F: Nej, för honsvamparna blir som "eeew, en plockad hane.. Vidrigt!"

T: Så de duger inte efter att de blivit plockade? Mjaa... jag tycker de är lite kinkiga dedär hon-svamparna *rynka på näsan*

F: överklassare, hela bunten

T: *nicka viktigt*

F: Bränn, bränn, bränn!!


Utan fantasi blir livet tråkigt! Länge leve fantasin!

 


Oh Sookie

Jag hittade en helt sjuk sak idag när jag snokade runt för att tillfredställa mitt True blood beroende. Vet inte om fler har sett detta, för mig var det nytt och det måste bara delas med världen! Detta är säkert för all publik, och kan nog vara lite kul även om ni är en av de ofrälsta, det vill säga ni som inte tittar på True Blood.

Detta är alltså en musikvideo med Snoop Dogg, om True blood och Sookie, helt galet, och rätt kul.Vad tycks?


Allt är inte solsken och rosor

Låt mig vara ärlig, helgen har varit skit (trots att jag fått träffa roliga människor), jag har drabbats av divere sjukdomsaktiga grejer och fått dåliga nyheter hemifrån, bland annat har en bekant som en gång i tiden var en del av min närmaste vänskapskrets gått bort. Men imorgon börjar en ny vecka, och nu måste jag försöka starta om. Illa nog att inte ha rört en kursbok eller något som helst skolrelaterat på tre dagar. Magen är fortfarande inte helt okej, men hoppas att den också kan tänka sig att börja om på nytt nu och ge mig en ny chans, inte för att jag vet vad jag egentligen gjort för fel för att den ska behandla mig på detta sätt.

En dag i pjyamas utan att ens gå ut i korridoren var kanske vad jag behövde, för nu tror jag att jag känner mig piggare och tror det blir skola imorgon. Idag har jag mest pendlat mellan sängen och datorn, mellan att titta på TV, hänga på trueblood sidor och titta på Paradise hotel. Inte har jag firat första advent heller, har inte ens en ljusstake. Inte oroa er inte, ska köpa ljusstake och en julstjärna i veckan.

Snart kommer det ut ett roligt inlägg om något jag hittade på en true blood sida, ville inte blanda ihop det med mitt gnäll om helgen, men kände att det behövdes skrivas ändå.


En träff med sängen

Jag är definitivt inne i en svacka, har ju redan berättat om min krampande mage, som inte alls blev bättre över natten. Är inte helt säker på om jag låg vaken stor del av natten och oroade mig/allmänt hade ont eller om jag drömde att jag hade ont. Men idag är jag dessutom förkyld, och möjligtvis har lite feber.

Större delen av dagen låg jag bara i sängen, men sen dushade jag och klädde på mig så att jag kunde åka till Töreboda på en spelkväll, och det var visserligen kul folk där och vi var ett gäng som spelade monopol, men tyvärr ville jag mest ner i sängen. Så nu skjutsade A hem mig till honom tidigare så jag kan få krypa ner i sängen och titta på någon film.

Magen är lite bättre, och är inte så orolig längre för tror inte det är något allvarligt, men det känns som om jag är gravid med något illasinnat som typ bara... är ont.

Nu har jag en träff med sängen, hoppas ni har en bättre fredagskväll än jag (min var ju kul, men kan inte riktigt njuta av det)!


Still weird

Tänkte bara fortsätta på det som börjar bli en liten följetång, nämligen min weirda mage. Ja, det gör fortfarande ont. Inte hela tiden, men då och då krampar det till och den är helt öm. Inte jätte intressant, vem vill läsa om min mage egentligen? Antagligen ingen, men ändå, det är jobbigt.

A kom i alla fall hit idag igen och jag fick honom även att sova över eftersom jag nästan är liiite orolig över det här med magen. Antagligen är det över imorgon, men det känns skönt att ha någon här om jag skulle vakna mitt i natten och vrida mig i plågor. Nu ska jag nog sova, sova bort saker är en teknik jag tror starkt på.


Det spännande livet i studentlägenhet

Igår var det killar i underkläder, idag är det brandalarm. Blev så lagom glad när det vid sextiden började tjuta i lägenheten, eller egentligen utanför. Men som den svensk jag är (eller svensk och svensk, det är kanske bara jag) tyckte jag mest att det verkade jobbigt att jag kanske skulle behöva gå ut. Har varit med om så många brandövningar att jag aldrig tar det på allvar tror jag. Dessutom, om det börjar brinna är tanken att vi ska stanna på våra rum eftersom dörrarna står emot eld i typ en timme, så brandkåren hinner rädda oss. Inte för att jag skulle vilja stanna på mitt rum om det brinner, men som tur var skulle jag faktiskt kunna hoppa ut genom fönstret om det var nödvändigt utan att direkt skada mig.

Det visade sig att det så inte fanns någon eld eller rök i min våning, och vad jag vet inte på någon annans heller, till slut slutade det ringa och såg inte skymten av någon brandkår heller. Alltså var hela incidenten mest irriterande, och lite skrämmande de första minuterna. Men som sagt, jag kan ju alltid hoppa ut genom fönstret så.

Pinsamt om jag blivit så rädd att jag hoppade för säkerhets skull.


The return of the pipdjur

Tänka sig, för en gångs skull så gjorde jag exakt vad jag sa att jag borde, jag gjorde ett nytt pipdjur, helt själv! För övrigt sprang det just förbi en kille iklädd endast kalsonger skrikande. En helt vanlig dag här i studentlägenheten, eller kanske inte. Men eftersom jag bor mittemot en lokal som ägs av en studentförening så ser man lite mysko grejer ibland. Förutom killen i kalsonger tror jag en var klädd som solmannen från P&L, det vill säga kroppsstrumpa och en hatt som ser ut som en sol typ. Jag gillar min utsikt.

Men nu kommer det ni alla väntat på... THE RETURN OF THE PIPDJUR!


More weird

Nu känns min mage ännu mer mysko, kan man bli matförgiftad av typ pesto som jag visserligen inte tror är gammel men inte orkat kolla? Känns jätte mysko i alla fall, men är inte illamående (vilket är det typ det värsta som finns).

Tog för övrigt hand om högen och nu sitter jag och kollar på en underbar sida om True blood, letar alla nyheter om säsong fyra jag kan komma över. Kommer för övrigt börjas sändas i USA juni 2010 och börjas spelas in typ nu, eller om typ några veckor i alla fall.

Pip på er! :-P (måste verkligen skaffa nytt pipdjur)

Weird

Min mage känns konstig, och det är en konstig kväll. Tanken var att A skulle ha sovit över, men sen så blev det så att han äkte hem och kommer tillbaka imorgon istället, så nu är liksom kvällsplaneringen förstörd. Trots att klockan bara är halv tio känns det som om den är typ elva. Helt förvirrad helt enkelt.

Kvällen är faktiskt inte slut ännu, så vad ska jag hitta på egentligen? Måste ta vara på kvällen. Vi får se vad det blir. Antar att jag borde börja med att sortera den enorma högen med nytvättade kläder som ligger på min säng. Jobbigt.Imorgon börjar jag inte förrän två, hipp hipp hurra!

Pip på er! :-P


Dagens citat:

A:
"Påstår du att min sperma är TJOCK?"

Sova

Sova är nog dagens ord, som i jag fick inte sova inatt, jag somnade på soffan när jag kom hem, jag har velat sova hela dagen och hoppas verkligen att jag får sova ordentligt inatt.

För en gångs skull var jag tvungen att gå upp klockan sju, förr i tiden gick jag upp halv sju varje dag och då var det ingen stor grej, men nu har jag helt vant mig av med det, går tidigast upp åtta, så när vi har föreläsning vid åtta... ush, det är ju helmörkt när man går upp, helt onaturligt! Försökte gå och lägga mig tidigt igår, men slutade med att jag låg vaken halva natten ändå. På vägen till skolan så halkade jag omkull dessutom, kommer nog inte vara sista gången denna vinter om jag känner mig själv.

Så nu har jag bara legat på soffan hela eftermiddagen, plus gjort pannkakor. Det var lite synd, eftersom jag kunde ha följt med A på konsert på hans gamla skola där esteteleverna uppträdde, men fick strunta i det eftersom jag måste hinna göra något vettigt innan jag ska sova. Något vettigt alltså, går kanske inte jätte bra, med tanke på att jag sitter vid datorn, men så fort jag postat inlägget ska jag göra ett nytt försök.

Pip på er! :-P

Inte bara kära i rutan

Dags för ett true blood inlägg! Den här gången handlar det faktiskt inte om Skarsgård, tro det eller ej, och det innehåller inte heller någon spoiler! Typ barntillåtet liksom! Jag råkade nämligen snubbla över ett nyhetsinslag om Anna Paquins (Sookie) och Stephen Moyers (Bill) bröllop! Jag hade helt missat att de var ihop, och tydligen gifte de sig i augusti, efter att ha varit förlovade i ett år, så ingen impulsgrej direkt. Hittar ingenting om att de skilt sig (man vet aldrig med hollywood äktenskap) så antar att de fortfarande är gifta.

För övrigt vet man att man är en nörd när det första man tänker när man ser detta är att "Åh nej! Hoppas de inte börjar bråka eller något och saboterar inspelningen av nästa säsong!". Tycker att det är helt otroligt att skådespelare lyckas spela in sexscener och liknade, och om man dessutom är gift med en av skådespelarna kan det inte vara lätt att vara superprofessionell.

Men även om Sookie naturligtvis kommer dras till den mörka och sexiga Eric  i serien (ingen spoiler, bara önskedrömmar) så är Anna och Stephen fina tillsammans, faktiskt, så roligt för dem, så länge de inte messar med serien (tänk er en lite allmänt hotfull röst).

Här är klippet jag hittade när de berättar kort om bröllopet.

Så vad tycks om att Anna och Stephen gifter sig (jag vet att det är gamla nyheter, men ändå)? Eller rent generellt om att skådespelare gifter sig med sina motspelare?

Pip på er! :-P

Gotta be somebody

En låt som snurrar i huvudet idag. Blev dock osäker på om jag verkligen skulle lägga ut den här låten när jag kollade runt efter ett bra klipp, för Nickelback har så otroligt många bra låtar jag skulle vilja dela med mig av. Det här är egentligen inte en av de bästa, men det var denna jag hörde och tänkte på idag så. Nickelback är för övrigt en av mina absoluta favoritband.Pip på er! :-P


The weekend is over

Det har varit en effektivt ineffektiv helg på sätt och vis. Åkte till A i fredags och kom hem idag, och som vanligt blir det inte direkt mycket vettigt gjort hos A, men kul. Åt otroligt goda tacos hos Robin i lördags tillsammans med bra människor, och gjorde mitt bästa för att ha en gammal hederlig myskväll med min A, inte alltid det lättaste. Nu är jag hemma i alla fall, och har faktiskt varit och storhandlat, första gången sedan snön kom, kanske, bara kanske, kommer jag överleva vintern ändå.

Dessutom har jag nyss sett de sista Gossip girl avsnitten från säsong tre, och eftersom jag upptäckte att jag redan sett första av de sista avsnitten när de gick på TV förväntade jag mig inga överraskningar direkt, tills sista avsnittet. För allas skull säger jag bara att ingen gör en cliffhanger som Gossip girl och jag är allmänt arg. Jag tycker om Gossip girl men det är ganska... överdramatiskt, kan det inte bara få gå bra någongång, bara lite? Om det någon gång faktiskt går som jag vill, så kan man vara säker på att det snart händer något som gör att allt går åt helevete istället. Ett annat problem är att alla redan legat med alla och varit tillsammans med de flesta, så... det måste börja bli jobbigt att hålla igång dramat, fast de verkar använda sig av principen "vem var det längst sedan hon låg med...?" nästan. Ändå tycker jag om serien, helt otroligt.

Utan att bli för personlig (jag förstår mig inte riktigt på folk som lägger ut hela sitt privatliv i bloggen) så känns det för övrigt som jag är i/på ett weird place just nu. Allmänt osäker. Känns lite jobbigt.

Pip på er! :-P

Ladies night

Nu är tjejkvällen över, men roligt hade vi. Det började med förfestspelet, och jag hoppas verkligen inte att det finns människor som faktiskt spelar detta spel seriöst, eftersom det verkade som om förfesten då skulle bli ganska kort innan folk började däcka, eller åtminstone bli för fulla för att komma in på krogen efteråt. Vi gjorde en liten... fri tolkning av spelet kan man säga, inget gott kommer ur att hetsdricka, och jag föredrar att inte ramla i trappan på vägen hem.

Man måste bara älska den röda ryamattan... jätte mysig. Sen blev det ett sångspel, ena laget börjrar sjunga på en låt vars text står på ett kort, om det andra kan fortsätta när de tystnat, får man poäng. Trots en stark insats förlorade visserligen mitt lag, men jag är nöjd ändå. Dessutom fick ju det  andra laget alla lätta låtar, typ... kanske... Inte så överraskande, var det mer eller mindre Hannas favoritspel, man kan nästan se det på bilden till och med, dvs, min suddiga mobilbild. Annelie ser mest chockad ut.

Efter att halva gänget gått hem, och lite mer alkohol så blev det även lite "Jag har aldrig..." med de modiga som var kvar. Sånt är alltid intressant. Något annat kul var Ankis toalett, eftersom hon bor i samma sorts lägenhet som jag, var den likadan som min, vilket var ganska förvirrande. Kändes som jag kom hem så fort jag gick in i toaletten. Praktiskt, om man nu skulle få hemlängtan och inte orkade gå tre trappor hem.

Idag känns världens betydligt mer grå och kall, men kanske åker till Töreboda ikväll, trots allt är det helg. Tack för en trevlig kväll tjejer!

Pip på er! :-P

Snart bär det av tre trappor upp

Spontaniteten jag pratade om verkar hålla i sig, för snart ska jag gå hela tre våningar uppåt till en klasskompis lägenhet på tjejkväll med någon form av partyspel. Visserligen har det varit planerat i hela... fem timmar? För övrigt måste jag bara säga att jag älskar att jag kan hänga med trevliga människor och kanske dricka lite alkohol utan att ens behöva lämna huset, det är nog förstå gången. Helt underbart.

Nästa sak jag kommer säga kommer antagligen att låta helt random, men det är det inte, för när jag sitter vid datorn sitter jag mitt emot en spegel, och jag måste bara säga, mitt hår börjar bli riktigt långt! Jag älskar det med! Det är nog nästan, eller kanske till och med lika långt som det var en gång i tiden (innan jag för första gången gick till frisören och hon typ klippte av hälften för att det var så slitet.

Men nu är det snart dags för att springa upp till min klasskompis, så önska mig lycka till! Hoppas på en rolig kväll med tjejerna.

Pip på er! :-P

Några värdelösa minuter

Råkade just se några minuter av mitt absoluta hatprogram. Cops. Inte nog med att det är så otroligt dåligt, enligt mig är de så otroligt otrevliga och övervåldsamma att jag blir rädd för poliser. Är det spelat för kamran eller beter de sig verkligen sådär?

Okej, jag förstår att de misstänkta kan sitta där med en pistol under sätet och det kanske är nödvändig att be killen klättra ut genom bilfönstret så att man har ständig uppsyn över honom, men jag skulle då också tveka lite om jag blev ombedd att klättra ut genom fönstret utan att ta hjälp av mina händer. Hur går det ens till utan att man skadar sig allvarligt? När han lyckas ta sig ur bilen säger de åt honom att lägga sig ner på marken, vilket han gör direkt, men tydligen på fel ställe så de skriker i stort sett "Kryp! Kryp! Kryp!". Bara jag som tycker att det känns lite förnedrande? Samtidigt håller de i en hund som skäller och verkar vilja göra allt för att bita honom. Det är inte som om killen är en våldtäcksman eller mördare.

Okej, allt det här funkar ju i "skrämsel-syfte", det erkänner jag, gör kanske  att han inte vågar hitta på något men... om det nu är nödvändigt, vill jag fortfarande inte ha det som underhållningstv, värdelöst helt enkelt, och de visar i stort sett samma sak hela tiden.

Pip på er! :-P

Vem är fadern?

På senaste tiden har jag drömt att jag är gravid ganska ofta, ett par gånger i alla fall. Det börjar vanligtvis med att jag tycker att det är fantastisk, sen inser jag att mitt liv är över och att det är mitt livs värsta misstag, sen vaknar jag lättad och är extra noga med att svälja mina p-piller. Det är inget fel med att skaffa barn, men i mitt fall, so not ready. Hursomhelst, det är faktiskt inte det som är poängen med mitt inlägg, poängen var att jag berättade detta för två olika personer igår och vet ni vad dessa två personer då antar?

Att det i min dröm var Alexander Skarsgårds barn jag var gravid med.

Detta skrämmer mig nästan lite. Okej, jag tycker om Skarsgård, det vet båda dessa personer, men inte ens i mina vildaste drömmar skulle jag få för mig att drömma om att föda hans barn, det passerar på något sätt en gräns till något galet känner jag lite. Dessutom skulle jag nog aldrig kunna se på ett true blood avsnitt på samma sätt igen, det skulle vara förstört.

För övrigt skulle våra barn bli galet långa (jag hoppas innerligt att alla förstår att det var ett medvetet skämt).

Pip på er! :-P

Spontanitet är dagens ord

Idag blir nog en bra dag. Jag kom iväg ovanligt tidigt till skolan, höll mig vaken hela lektionen, tog bara en kort lunch hemma och har pluggat sen dess.

Sen visar det sig att jag ska iväg på en spontan fika i Töreboda, så är väldigt glad att jag blev klar med plugget i tid (klar och klar, det finns alltid mer att göra, men jag har klarat av dagens minimumkrav i alla fall). Älskar att jag numera bor i skövde så att jag kan åka på en spontanfika till Töreboda. Känner mig i desperat i behov av socialt sällskap. Faktum är att A inte ens vet att jag ska dit eftersom det var Angelica som frågade om jag ville med, så tänkte överraska honom helt enkelt.

Har inte bestämt om jag tänkt sova över eller inte heller, kan lika bra fortsätta vara spontan när jag börjat, tar med min en tandborste och T-shirt så får vi ser. Har inga lektioner imorgon, men mördande mycket att läsa. Det hjälper inte direkt att jag älskar boken Fallen jag håller på och läser just nu, bara ändå, när jag har typ hundratals sidor kurslitteratur att läsa, men vet ni vad? Alla behöver fritid, och fika, så snart bär det av till Töreboda.

Pip på er! (måste se till att fixa ett nytt pipdjur med rätt bakgrundsfärg)

Nej, ni är inte vilse

Här är resultatet av vad jag gjort de senaste timmarna, plus en stund igår också. Jag minns inte senast jag hade en design jag var nöjd med, var verkligen inte nöjd med själva grundstrukturen i  min förra, så tittade runt lite, fanns det ingen vettigare mall? Och jo, det fanns det.

Synd attt jag inte spart alla designer jag haft någonstans, har haft så otroligt mycket fult och galet, men det var perioder i mitt liv det med, så hade varit kul att haft kvar och titta på. Det speciella med den här designen är att det är så mycket rosa! Jag är lite chockad själv, jag hatar på sätt och vis rosa, förutom en speciell nyans av gammalrosa. Vi får väl se hur länge det stannar, vet vet, kanske ändrar mig imorgon, sådan är jag. Men just nu, känns det som det här duger i alla fall.

Nu är den där i alla fall, för jag måste verkligen försöka slita mig från datorn och försöka göra något vettigt, vilket jag inte gjort på länge.

Pip på er! :-P

Hundtricket

Så varför hamnar ett inlägg om filmen hundtricket under kategorin true blood undrar ni? För att Alexander Skarsgård som spelar Eric i True blood är med i den förstås! Så jag har alltså just tittat på hundtricket och blev väldigt positivt överraskad! Jag hade väl tänkt mig att den kanske skulle vara lite charmig, men den visade sig vara asskön och absolut en av de bästa svenska filmer jag sett i alla fall (inte för att detta egentligen är en jätte merit, jag hatar rent generellt svenska filmer så har kanske inte sett så många).

Enligt mig finns det egentligen en sorts film som svenskar är bra på, och det är just en viss sorts komedier, lite knäppa och charmiga liksom. Precis en sådan sorts film var Hundtricket. Ska se om jag kan hitta ett klipp som jag själv tyckte var helt hysteriskt kul... Helt min sorts humor!

Något annat överraskande var Skarsgårds insats! Trodde inte att han hade en så stor roll, trodde han bara sprang kring och var fåfäng i några scener, men han spelade en av huvudrollerna och även om han var lite av en blåst idiot för det mesta så var hans karraktär godhjärtad längst inne, enligt mig var han typ mest söt, dum men försökte ändå liksom. Föredrar honom nog som en uråldrig vampyr, men hans karraktär Micke i hundtricket var faktiskt väldigt charmig och lite av en hjälte i slutet ändå.

Slutbetyg: Rekommenderas starkt! Perfekt en kall söndagskväll tillsammans med te och tända ljus. Åtminstone jag blev liksom varm inombords när jag såg den, och att få se Skarsgård gav filmen guldkant.


Filmkväll med familjen

För att summera kvällen, sushi, hallonpaj och film, snacka om att bli bortskämd. Vi började med Drag me to hell. Den var inte riktigt... vad jag förväntat mig. Tror de pratade om den på Scream awards och hade höga förväntningar, och ja, storyn var helt okej, en kvinna får en förbannelse över och inom tre dagar kommer hon bli nerdragen i helvetet. Men saken är att den var helt jävla galen och blev nästan en komedi, blodet sprutade åt alla håll, hon dödade sin kattunge, en get blev besatt och började prata, och hela tiden verkade folk spy floder av gegga. Vet att det är samma regissör som ligger bakom evil dead, där en tjej blev våldtagen av typ ett ont träd. Men, på sätt och vis var den typ bra ändå.

Nästa film var The list, med Hugh Jackman och Ewan McGregor, hur kan det gå fel med dessa skådespelare? Det gjorde det inte. Otroligt smart film, med en del vändningar, men den blev lite långtråkig, det kunde gått fortare. Klart sevärd i alla fall.
Hade för övrigt glömt hur det är att titta på film med familjen, kul, men rätt omöjligt ibland.


You gotten in to my bloodstream

Har tänkt väldigt länge att jag måste lägga ut den här låten i True blood kategorin, för det första är det en underbar låt, men dessutom känns den som gjord för True blood. Ironisk nog använder de den i någon viktig scen i Vampire Diaries, en annan vampyrserie som går på sexan, men mitt hjärta bankar högre för True blood och tycker den passar bättre in där. Lyssna på låten, eller bara läs texten så förstår ni nog vad jag menar. Stateless heter bandet, och bloodstream är låten.

Wake up look me in the eyes again
I need to feel your hand upon my face
Words can relay nice
They can cut you open
And the silence surrounds you
and hunts you
I think I might’ve inhale you
I could feel you behind my eyes
You gotten into my bloodstream
I could feel you floating in me
Words can relay nice
They can cut you open
And the silence surrounds you
and hunts you
I think I might’ve inhale you
I could feel you behind my eyes
You gotten into my bloodstream
I could feel you floating in me

The spaces in between

Two minds and all the places they have been
The spaces in between
I tried to put my finger on it
I tried to put my finger on it
I think I might’ve inhale you
I could feel you behind my eyes
You gotten into my bloodstream
I could feel you floating in me
I think I might’ve inhale you
I could feel you behind my eyes
You gotten into my bloodstream
I could feel you floating in meDjurvännen Tess

Igår när vi var påväg hem genom den lilla vägen som går genom skogen från landsvägen där bussen går bevisade vegetarianen Tess vilken sann djurvän hon är. På den oplogade vägen som var full med snö och allmänt jobbig att gå på såg hon en liten larv. Denna stackars lilla larv gjorde sitt bästa för att ta sig fram.

Jag vet inte riktigt hur larver överlever vintern, men att ligga mitt på vägen, mitt i snön kan inte vara det bästa sättet. Går de inte i ide kanske? De lär inte flytta söderut i alla fall och tror inte att de överlever vintern bara ändå. Tess hjärta blödde för den lilla larven, så hon gjorde en liten igloo genom att göra en liten grop i snön med fingret. Hoppas larven använder den bara.

Tio meter längre fram ser Tess en spindel, vet inte riktigt hur de överlever vintern heller faktiskt, eller ja, jag visste inte fram tills idag, men Tess gjorde en liten "igloo" åt den också, så antar att frågan är besvarad då? Den flyttar in i hennes igloo helt enkelt.

Det var allt om djurvännen Tess, räddaren i nöden för divserse småkryp, må hon rädda många oskyldia småkrypsliv.
En dag hemma hemma

Som vissa lagt märke till så hade det varit lite segt med uppdateringar på senaste tiden, men till mitt försvar så var mitt internet nere i Skövde, och sen jag kom hem har det varit fullt upp. Och ja, jag är alltså hemma hemma i Östhammar över helgen, kom hem sent igår. Hade tur och fick skjuss hem med min faster som bor i Trollhättan.

Så vad har jag gjort all denna tid? Idag har jag spenderat i stort hela dagen med Tess, riktigt mysigt faktiskt. Plus kattungen förstås, Bebis Junior och har döpt henne till, mamma och syrran påstår att hon heter Tia (mamma ville helst döpa henne till Tee, det vill säga utslagsplatsen på golfbanan, för att följa golftemat, vår andra katt heter Birdie).Här har vi dem båda två, förlåt för bilen på dig Tess, men tyckte den var ganska fin faktiskt. Bilen inte bebis junior rättvisa riktigt, men att stå modell var inte hennes bästa sida så.

Förutom detta så kom jag just hem efter en ordentlig tur övningskörning mitt i natten, skulle skjutsa hem Tess och samtidigt hämta min mamma i öregrund, eftersom hon varit ute och slarvar med väninnorna. Känner mig lite gammal, borde också vara ute och slarva, men känner mig rätt nöjd med att sitta hemma.

Nåja, mer uppdatering imorgon, nu ska jag nog gå och lägga mig. För övrigt har jag just laddat ner hundtricket, varför? För att Alexander Skarsgård är med, ni trodde väl inte att jag glömt honom?

Dagens citat:

Lärare i organisation och ledarskap:
"Här vet jag inte riktigt hur de har tänkt... men det är överkurs säger vi, så vi struntar i den delen."


Inte på topp idag

Känner mig inte på topp idag. Skolan känns trasslig, jag vet inte om jag kan åka hem i helgen, jag har ont i huvudet, det är kallt...

Med tanke på ovanstående, ingen överraskning att jag har världens sockersug, men det finns inget sött i hela lägenheten typ. Men eftersom som det är mer eller mindre snöstorm ute vägrar jag handla. Vilket kommer bli ett problem i vinter känner jag, det är typ första snön och jag har redan slut på mjölk och ost (och saker som innehåller socker), eftersom jag vägrar gå längre sträckor i snön.

Gossip Girl, te och mackor hade en viss läkningskraft men effekten börjar gå ur. Tror jag ska titta på lite Trueblood fanvideos, och gå och lägga mig helt enkelt. För övrigt har jag tittat på en massa bilder på kattungar idag också på blocket, en sådan skulle jag behöva.


Bortskämda barn vs. Paradise hotel

Som den lilla TV tönt jag är (eller vad man nu ska kalla det, vad kallar man en person som har för stor koll på för många dokusåpor och TV-serier? Någon utan liv helt enkelt kanske?) måste jag berätta att jag faktiskt såg lite utav den nya "dokusåpan" som började idag (läs igår, det är efter midnatt) om bortskämda barn som bor i ett hur tillsammans och får typ arbeta och ta ansvar. Såg bara halva programmet och tror hursomhelst inte att det är jag något jag kommer följa direkt, men en sak upptäckte jag.

JP från Paradise hotel var med! Med tanke på att Paradise hotel går på TV atm, kan han inte haft mycket semester mellan de två programmen direkt, och vem lyckas komma med i TVÅ helt olika dokusåpor? Eftersom de visas samtidigt blev han ju inte känd genom den ena först liksom.Sen måste man ju uppskatta ironin. Han är med på Paradise hotel, och bortskämda barn. Fick helt olika bilder av honom i programmen för övrigt. I Paradise hotel är han en ränksmidande charmkille, men vuxen i alla fall, i bortskämda barn är han en bortskämd tonåring, typ ett barn. Känns helt fel.

Serien som jag kallar bortskämda barn hette nog något lite annorlunda egentligen, men den gick på ettan 20.00 i alla fall.


Marken försvann under mig

Jag har glömt (läs inte orkat) att berätta om spelkvällen igår! Vi gick till en klasskompis och åt middag, samt spelade massa roliga spel. En väldigt underhållande, men också lärofullkväll. Dels har jag lärt mig att nej, jag är inte bra på singstar, oavsett låt, men det är ganska roligt ändå faktiskt (fast såklart lite påfrestande för mina tävlingsnerver).

En helt ny upplevelse var däremot SuperMario till Wii, som det visade sig att jag... var ganska dålig på. Men det tog liksom ett tag innan jag var med i matchen och förstod hur det funkade, och sen fortsatte jag ändå att dö med jämna, korta mellanrum. Träningen kan nog lösa det (till skillnad från problemet vid singstar) men mitt problem är att jag liksom alltid ramlar ner för klippor och grejer, i de flesta spel där man kan göra det. Jag bara glatt springer på och så försvinner marken helt enkelt. Inte okej. Dessutom är jag dålig på att träffa rätt när jag hoppar och sånt där, missar alltid. Men visst ser det mysigt ut? Inte som mitt Fable 3 som bitvis förvandlats till värsta skräckspelet.Till slut fick jag i alla fall lite återupprättelse när vi spelade GuitarHero. Må vara att det var länge sedan jag spelade och jag aldrig varit någon expert direkt, men jag är faktiskt helt okej. Nu var visserligen Annelie jätte duktig, men jag känner mig ändå nöjd med min bedrift. Minns en av de få gånger när jag ledde ordenligt över A och han stängde av, där har vi en dålig förlorare, men jag vet att jag vann, haha! Saknar GuitarHero faktiskt.

Dagens citat:

Spelare 1:
"Var är Sanna?"
Spelare 2: "Hon dog igen."


Sovmorgon

Mitt sovande verkar ha spårat ut lite på sistone, jag verkar kunna sova vart som helst och hur mycket som helst. Jag måste ALLTID ställa ett alarm, även om jag är ledig för annars skulle jag väl sova hela dagen. Idag hade jag ställt ett alarm på elva, vilket jag tycker är en lagom tid att gå upp om man är ledig och inte måste vara någonstans. Gick jag upp elva? Inte alls. Jag snoozade några gånger, sen stängde jag av alarmet. När vakande jag? Halv två. Helt galet i min värld. Förutom de få gånger jag festat till typ sex på morgonen och vaknat vid typ tre så har jag vaknat senast ett typ, och det har endast hänt ett fåtal gånger.

Visst var jag uppe till tre, men det är inte så hemsk länge ändå, inte länge nog för att sova till halvt två. Som tur var behöver jag faktiskt inte gå upp förrän typ halv tio imorgon så det gör inget att jag kanske inte kan lägga mig så tidigt ikväll, men med tanke på att jag numera verkar kunna lägga mig ner och sova var och hursomhelst så spelar det kanske ingen roll.

Nej, nu går jag till ICA och handlar lite frukt eller något, lite vitaminer kanske piggar upp mig.


Bästa spotifyreklamen

Jag kom just på vad som skulle vara bästa spotifyreklamen ever (det är säkert flera av er där ute som tänkt något liknande, eller jag har gjort det ett par gånger i alla fall). Killen som brukar göra reklam för spotify premium skulle helt enkelt kunna avbryta musiken för att göra en massa jobbiga ljud en stund, och sedan säga något i stil med "Vill ni slippa mig? Skaffa spotify premium!". I längden folk kanske skulle folk kanske skita helt i spotify, vilket inte vore så bra, men ändå.

För övrigt var jag just på väg att springa ut genom dörren för att möta upp några klasskamrater, när telefonen ringde, en av tidigare nämnda klasskamrater som undrar vad jag gör. Påväg ut såklart, sa jag, innan hon uppmärksammade mig på att vi skulle mötas 18.30, inte 17.30, smart där sanna, läs hela sms:et nästa gång. Så nu sitter jag här i en timme till helt enkelt.Familjen Robinsson

Har precis tittat på Disney filmen Familjen Robinsson. Jag satt och åt frukost och den råkade gå på TV, men det var riktigt mysigt att se en riktig disneyfilm! Okej, det är inte som de gamla disneyfilmerna som man växte upp med, men har fortfarande den där mysiga känslan, och det var otroligt länge sedan jag såg en tecknad Disneyfilm, så det var riktigt mys.

Var den bra? Tja, helt okej att titta på en lördagsförmiddag i alla fall, det var en disneyfilm liksom, inte det bästa jag sett, men mysigt, och jag började nästan gråta lite i slutet. Jag vet, jag är typ känslig, men mest därför att det var så fint typ.Coolast var grodorna. Nu ska jag försöka läsa lite kurslitteratur! (blääää)


Try

Här har ni låten som har fastnat på min hjärna de senaste dagarna. Tycker refrängen är så otroligt fin, videon ger jag inte så mycket för, men det är inte den som är viktig. Älskar låten i alla fall, lyssna väldigt gärna, den är mys.

Pip på er! :-P

Tre år är en lång tid

Jag hade faktiskt inte tänkt så mycket på det, men idag är det exakt tre år sedan jag träffade A första gången. Tre år. Ganska lång tid. Känns som om det gått både kort och lång tid liksom. Men mest så känns det som om det var väldigt länge sedan faktiskt, mitt liv har förändrats så mycket! Jag har förändrats så mycket! Läskigt att tänka på hur mycket faktiskt.

Men nu blev det ju otroligt bra att jag och A redan hade planerat in en myskväll, för en gångs skull kan vi vara tillsammans på en årsdag (inte vår riktiga årsdag, men ändå). Vi blev ju tillsammans på julafton 2008 och när man bor 30 mil från varandra är det svårt att träffas på julafton, åtminstone jag vill faktiskt fortfarande vara med min familj, fast A kanske kommer fira med min familj i år.

Undra om jag inte har ett kort från första gången vi träffades...Vi får väl se vad A tycker om jag la ut den bilden, men jag har faktiskt två till som jag skulle kunna lägga ut, så han får vara glad att jag bara lägger ut en. Här är vi i ett köpcentrum i Trollhättan. Känns helt overkligt att han faktiskt hade långt blont hår, eller att jag hade en bye bye kitty tröja med nitar och grejer. På en av de andra bilderna syntes jag mycket tydligare och låt mig bara säga att min utveckling gått och rätt håll. Helt otroligt att han tyckte om redan då, lilla 16-åriga jag. Det visade sig bli en dag som förändrade mitt liv, tänkt om jag vetat då att den dagen bland annat skulle leda till att jag flyttade till Skövde.


Ödet vill inte att jag ska till tandläkaren

Tanken var att jag skulle till tandläkaren imorgon för att ta bort tandsten, jag övervägde att avboka tiden för jag har egentligen en föreläsning, men så tänkte jag att nej, det är inte en så viktig föreläsning och jag borde verkligen se till att få det här gjort.

Men så idag hade jag ett missat samtal och en röstmeddelande från folktandvården, tydligen är han jag skulle gå till sjuk så jag har fått en ny tid i december. Jag är både glad och samtidigt lite störd. Mest glad, men det hade ju varit skönt att få det överstökat. Men vem är jag att säga emot? Det är helt klart ödets sätt att säga att jag inte borde gå till tandläkaren.

Ikväll har jag för övrigt lockat hit A, vi ska laga tacos och ha myskväll, för det känns som länge sedan jag hade det faktiskt. Under hela förmiddagen har jag lyckats vara otroligt oeffektiv som vanligt, men lyckades läsa ett kapitel i skolboken, resten av tiden gick mest åt att skissa på en tankekarta till min nya fanfiction om Eric och Sookie från True blood. Kan jag skriva fanfiction till Harry Potter och Twilight, varför inte trueblood? Älskar att ta makten så det går som jag vill.


Mobbad av hotmail

Bara jag som känner mig mobbad när jag inte lyckas logga in på min egen mejl eftersom jag inte kan tyda rätt bokstäver och siffror på den lilla bilden? När man för femte gången i rad får ett meddelande i stil med "texten motsvarade inte bilden, pröva igen" så känns det helt enkelt nedlåtande. Datorn tror liksom inte på allvar att jag kan klara av det, men vill inte vara allt för oartig och helt enkelt skriva rakt ut att jag är dum i huvudet och borde ge upp.

Jävla hotmail, han/hon ska allt få se på nedlåtande, jag ska skicka spammejl till hela kontaktlistan och överbelasta nätet eller något. Jag tror minsann inte HAN/HON kan fylla i rätt bokstäver, för han/hon är en dator! Då kan man i och för sig undra hur han/hon vet vad som är rätt. hm.


Stalker drömmar

Jag har en dröm. Eller okej, snarare så hade jag en dröm, men ville inleda lite coolt som Martin Luther King. Jag hade en dröm om Alexander Skarsgård inatt. Vilket är lite konstigt, för jag brukar aldrig drömma om kändisar eller ens deras karaktärer, men det här är andra gången jag drömmer om Alexander Skarsgård.

Nu när jag såg bilderna från true blood på mitt skrivbord drabbades jag liksom av en våg av längtan. Egentligen inte efter serien, utan mer efter Alexander faktiskt, fast kanske egentligen efter min dröm mest. Lite intressant är att han faktiskt var Alexander i drömmen, inte Eric, men ändå med Erics personlighet, antagligen eftersom jag inte har en aning om hur Alexander är som person. Men han var en vanlig människa i alla fall, inte vampyr.

Så, eftersom det inte kommer komma ut några nya avsnitt på lääänge, kanske jag helt enkelt borde börja stalka Alexander? Finns ingen annan lösning helt enkelt.Om någon missade ironin, nej, jag tänker inte börja stalka Alexander Skarsgård, åtminstone inte mer än vad jag klarar av att göra från datorn.

Om jag ska fortsätta skriva om true blood i den här takten kommer det snart få en egen kategori, kanske lika bra, så jag kan leva ut min stalkgrej?RSS 2.0