En lite annorlunda dröm

Andra dagen i rad nu som mitt mobilalarm inte väcker mig när jag vill, vilket inte känns så bra. Det är väl ingen panik så länge det är helg, men imorgon börjar skolan igen. För övrigt hade jag en väldigt spännande dröm inatt. Drömmer ofta om att jag är gravid och blir fast med ett litet barn, och har ångest över att jag bundit fast mig för livet liksom. Inatt däremot, drömde jag att jag födde en fågel av något slag och tänkte att "Vad bra, de är man inte lika fast vid som ett barn i alla fall".

Kommer att tänka på fågel Kevin från filmen Upp.



Som vanligt blir jag otroligt lättad när jag vaknar och inser att jag inte är gravid, trots att det bara var en fågel. Verkar som jag har någon djup rotad rädsla för att bli gravid, trots att jag aldrig varit i riskzonen, alltid varit noggrann med sånt.

Dagens schema innehåller  för övrigt Dans Fuego på Friskis och Svettis, och titta lite på True Blood med Angelica efter det. Och ta tag i lite skolgrejer.


Bara ett litet tips...

Angelica: "Ett tips om du ska använda kikare, titta inte på solen genom den, det gör tydligen ont."

Kom ihåg det barn, och Adam, som tipset var till. Kom just hem efter en fika på stan med trevliga människor. Jättemysig fika och jag kände mig allmänt glad och hoppig. Sen går vi en tur i några affärer, där jag INTE hittar den eyeliner jag ville ha, INTE hittade den bok jag vill ha (trots att den fanns där igår), och INTE hittade den film jag ville ha. Så nu är jag faktiskt lite sur. Däremot så köpte jag Inception, trots att jag redan sett den en gång eftersom det känns som en sådan film jag skulle vilja se igen, och gärna har hemma i bokhyllan liksom.

Nu är jag hemma och mobiliserar mig innan jag ger mig ut igen för att titta på melodifestivalen hemma hos Angelica.


The Invention of Lying

Eftersom jag vägrade sitta ensam hemma denna fredagskväll lockade jag hit Hanna och Annelie. Vi lyckades dessutom hyra en rätt intressant, och ganska kul film. Filmen utspelar sig i en värld där ingen ljuger, eller överhuvudtaget försöker dölja sina tankar eller åsikter överhuvudtaget. Vilket har sina fördelar... och nackdelar. En dag upptäcker dock en man att han kan ljuga, något det inte ens finns ett ord för, så vad han än säger kommer alla tro honom, det är trots allt omöjligt för alla andra.



Gör mig glad att alla inte konstant måste säga precis allt de tänker och tycker. Nu ska jag sova, har gått och lagt mig så tidigt, och suttit så lite vid datorn den senaste tiden att jag tror jag fått ont i huvudet av chocken idag.


Kändismaskerad

Om en vecka så är det kändismaskerad med studentföreningen BEST, och jag försöker klura ut vem jag ska klä ut mig till. Det är helt otroligt svårt att klä ut sig till en kändis! De är trots allt vanliga människor, så hur ska man klä ut sig till dem? Kom fram till att man måste hitta någon som verkligen har något speciellt utmärkande om folk ska ha en chans att känna igen vem det är man klär ut sig till. Helst ska det vara någon man är lite naturligt lik också om man ska ha en chans. Min första idé var Thomas Di Leva, det är bara att sätta på sig en stor klänning och locka håret lite extra. Fast... vill jag verkligen gå runt och se ut som Thomas Di Leva? Så idag kom jag på en ny idé, Dita von Teese! Kanske inte lika lätt som Thomas Di Leva, men betydligt sexigare. Antagligen kanske lite för sexigt för min smak, men hon kan trots allt inte gå runt i underkläder jämnt.



Lite blek foundation, mörkrött läppstift, någon svart klänning, måla dit en liten sådan där prick hon har, lite svart sprejfärg i håret... skulle typ kunna funka? Till skillnad från Thomas Di Leva tycker jag dessuom Dita är extremt cool (hon har trots allt varit gift med Marilyn Manson). Vad tror ni? Några andra bra idéer? James Bond kanske? Trinity från Matrix? Okej, de är egentligen mer karaktärer än kändisar men... jag kan fuska lite.


Är det någon där?

Har precis läst ut "Är det någon där?" av Marian Keyes. Var en sådan där bok jag hade fått i födelsedagspresent av någon släkting och mest läste i brist på annat, men också för att se vad hela grejen med Marian Keyes är. Hade förväntat mig en lite rolig tjejbok ungefär. Blev jag överraskad. Visserligen var den väldigt rolig och älskar Marian Keyes skrivstil, det är lite som det låter inne i hjärnan på mig ibland. Roliga jämförelser, smeknamn och sånt. Det var som var så överraskande var att det handlar om en kvinna som ska komma över din döde man.



Så förutom det roliga, är det otroligt svåra, jobbiga känslor också. Marian Keyes skriver dessutom så bra är att jag började gråta flera gånger för att jag verkligen känner med huvudpersonen Anna. Ett par dagar var jag helt livrädd för att någon i min närhet skulle dö, trots att det inte är mer troligt att de ska göra det nu än någon annan dag. Men i alla fall, helt härliga karaktärer, härligt språk, så tyckte den förtjänade ett omnämnande.




Världen var redo

Inatt prövade jag på det här med att sova. Det är klart att jag sovit förut, men känns som det var år sedan jag sov tillräckligt och under "rätt" tid av dygnet. Det känns helt enkelt inte naturligt att gå och lägga sig före tolv, trots att man tydligen får den bästa sömnen då. Och vet ni vad? Det verkar som om den här sova-grejen funkar. Jag var seg när jag gick upp i imorse såklart, men nu känns det som om jag har massa energi!

Så det här blir en sådan där dag då jag känner för att ta tag i livet, äta nyttigt, träna, plugga. Så ikväll ska jag iväg på Powerstrip, och ehm... möta en del inre demoner i fysisk form, eller något. Poängen, jag tyckte att Powerstrip var roligt och borde inte sluta gå dit för att jag vill undvika en viss person, när det inte är jag som gjort något fel.

Världen var redo, här kommer Sanna. Sen att allt var piss igår är en annan sak, känslomässigt instabil kanske?


Beware of the Krill, Master of the universe

Reklam på TV: "Sammanlagt är Krill den största biomassan på jorden och väger dubbelt så mycket som alla människor tillsammans."
Tess: "Då borde väl krillen kunna ta över jorden."
Jag: "Fast de är nog inte så smarta. Men om någon smart människa typ kunde kontrollera dem och mobilisera dem så kanske, man skulle ju kunna samla ihop dem på ett ställe, eller typ ena halvan av jordklotet i alla fall."
Tess: "Men då skulle jorden tippa omkull ju."

Igår spenderade jag kvällen hos Tess, vi tittade först på melodifestivalen, sedan på QX-galan och  efter det hittade vi ett avsnitt av Solsidan också. Nu förstår vi äntligen vad som menas med facebookgruppen "Kan du kasta ett getöga på mitt anus". Det är allmänbildning det. Efter det var vi allmänt flummiga och konversationer som den ovan ägde rum. När jag berättade detta för pappa sa han att med tanke på allt vatten krillen skulle trycka undan så skulle vikten jämna ut sig, så vi behövde inte oroa sig för att jorden skulle tippa. Bra där pappa.

Ikväll är jag hemma igen, och snart ska det bli sushi och film. Imorgon återvänder jag till Skövde.


Promenad i Snesslinge

Passade på att ta en promand i Snesslinge (det vill säga hemma hemma) idag. Det var kallt, massvis med snö och jag halkade till varannan meter, men mysigt ändå. Var duktig och tog lite bilder också, så får ni se lite hur det ser ur här hemma.









Inte så illa, fast det är mindre kul när man stått och väntat på bussen i en halvtimme bara för inse att den är inställd igen, eller är otroligt sugen på godis och det är en mil in till närmsta samhälle. Fast ska inte klaga, är glad att jag växte upp på landet men är väldigt nöjd med att bo i stan numera. På tal om stan, nu ska vi åka in till Uppsala och äta middag hos min morbor.


Neil Patrick Harris

Alla älskar väl Barney Stinson från How I met your mother (jag med), men jag blev just lite förälskad i skådespelaren bakom; Neil Patrick Harris efter att sett honom i en duett på Glee. Jag vet inte om det är låten (som är underbar) eller det faktum att han har en läderjacka, men jag älskar honom lite här alltså. Kvalitén är långt ifrån den bästa, men var det bästa jag hittade, så det får duga.



There's just something about him... Trots att jag vanligtvis inte är något fan direkt.


Happy Hump Day!

Jag har just upptäckt ett nytt fenomen som jag varit helt omedveten om hela mitt liv, hump day! Efter att ha gjort lite efterforskningar insåg jag visserligen att hump day inte riktigt anspelade på det som jag först trodde... men ändå. Det är alltså onsdagen som i USA ibland kallas hump day eftersom det är "toppen" på arbetsveckan, som man måste ta sig över, sen är man inne på slutet av arbetsveckan.

Sen kan man alltid tolka som man vill, en grupp tillägnad Alexander Skarsgård som finns på facebook brukar skriva "Happy hump day!" och lägga ut allmänt porriga bilder på tidigare nämna Skarsgård... Som sagt, man kan tolka som man vill.

Från och med nu ska jag börja fira detta. Så... Happy Hump Day på er!


To be or not to be

Känner mig lite insnöad på gamla svartvita filmer just nu, och idag råkade jag snubbla över To be of not to be från 1942 som gick på ettan. Allmänt mysig och charmig med en härlig humor. Ska nog försöka hålla koll på ettan oftare, verkar som de visar lite mysiga gamla filmer då och då. För övrigt gör det mig av någon anledning lite deppig att alla dessa härliga skådespelare är döda, eller åtminstone otroligt gamla, trots att det är ganska självklart... Här är en liten teaser trailer som egentligen inte säger ett skvatt om filmen men är rätt mysig ändå.



Nu blir det att laga mat, det vill säga ställa en den färdiga laxpuddingen i ugnen i 45 minuter, och sen packa, för imorogn ska jag fara hem hem.


In for the kill

Åh, vad jag känner mig förälskad i den här låten.



För övrigt så tar jag det mest lugnt just nu, fram tills torsdag då nästa föreläsning är har jag inte speciellt mycket att göra, och försöker komma igång med lite skrivande. Fast igår tittade jag på Casablanca med Angelica, och försökte titta på The big sleep också, men vi var båda så trötta att vi gav upp, somnade till hela tiden.


Några filmklassiker

Trots att jag faktiskt hade tänkt ta med mig kameran lyckades jag inte ta en enda bild, men vi hade i alla fall kul igår kväll. Dessutom blev det en lång kväll, kom hem halv fem imorse, så är ordentligt trött och seg idag, men är ganska skönt att ha en sådan dag. För övrigt skedde det ett McDonalds mirakel igår, Annelie, Ålänningen och jag mer eller mindre tappade bort varandra, men sen så sprang vi in i varandra på McDonalds. Det går inte att kämpa emot det, förr eller senare hamnar ALLA på McDonalds.

Jag  tog i alla fall en promenad med Annelie och hennes mysiga hund. Passade även på att hämta ut filmerna jag beställde för ett tag sedan.



Så nu tror jag att jag ska ta och titta på Matrix, spelar ingen roll att jag sett den massa gånger, den är ett mästerverk.


Med en turban på huvudet

Nu sitter jag här med håret i turban och ansiktmask (älska skämma bort mig själv). Jag hade tänkt bjuda på en bild av detta, men kom fram till att jag mest såg ut som en idiot. I alla fall ska vi hänga lite hos Annelie ikväll och sen gå ut på krogen, så jag jobbar på min "naturliga skönhet" liksom.

För övrigt sa de just på TV att den tredje äckligaste platsen i världen är studentkorridorer. Vad trevligt, vilken tur att vi ska få egna kök så rent officiellt kommer jag inte bo i studentkorridor längre.

Nu ska måla naglarna, ha en bra lördagskväll.


I miss you

I miss who we used to be.



Börjar bli lite förtjust i Nomy btw. Nu ska jag sova.



Inside True Blood

Goda nyheter idag för er som inte kan få nog av True Blood, HBO har startat en ny blogg som kallas "Inside True Blood" och där kommer de blogga direkt från inspelningsplatsen och dela med sig av lite behind-the-scenes material. Åtminstone jag tycker det är toppen och har redan bokmärkt den, nyheter direkt från källan om hur inspelningen går liksom. Idag hade de bland annat tre snabba frågor till Alan Ball som är seriens skapare och det var en fråga som jag speciellt tyckte om:

Gianna: What are you most excited about this season?
Alan: I really love the Eric storyline.

Vilket förhoppningvis betyder mycket Eric, som det ska vara.


Så kan det gå

Den där tuppluren jag skulle ta igår varade i över en och en halv timme, och ni vet hur man känner sig efter att ha sovit så länge mitt på dagen, helt groggy och eländig. Så känner jag i alla fall, men jag vaknade till efter ett tag och det blev utgång på krogen ändå. Först var vi hemma hos en kompis kompis på förfest, lärde mig några roliga partylekar och blev någon omgång twister också.

När vi väl kom till Bogrens salonger blev allt lite turbulent, en kille som försökte stayla hällde en drink i Ankis ögon, vi försökte lista ut om ålänningen (nytt smeknamn!) ville bli räddad från den där killen som var allmänt på, jag försökte förklara för den långa mörka killen att jag inte ville ha något att dricka medan Anki sa att jag ville ha en cider, folk sprang omkring och vi visste inte riktigt vems garderobsbricka som var i vems bh. Allt ordnande sig ändå till slut och gänget möttes upp på McDonalds efteråt.

Det var en spännande kväll, men idag ska det städas, tvättas, och lite senare även tränas på Friskis och Svettis.


Så det är vad jag ska göra, bara så ni vet

Det verkar fantastisk nog som om vår grupp blivit klara med grupparbetet idag, så nu har jag massa ledig tid fram till nästa torsdag då nästa föreläsning är. Visserligen finns det massor med skolböcker som skulle behöva läsas, så kanske inte riktigt ledig, men ledigare i alla fall.

Ikväll ska detta dessutom firas med utång med några klasskamrater, kände mig lite kluven eftersom jag redan har inplanerat att gå ut på lördag. Sen insåg jag att jag ska föreställa en student i tonåren och inte klaga på att gå ut två gånger på en vecka.

Nu när borrandet (lät som de försökte borra sig igenom mitt golv, eller mitt huvud med tanke på att jag haft huvudvärk idag) äntligen slutat ska jag nog ta en tupplur så jag blir lite piggare. Dessutom ska jag försöka hitta kläder som inte är smutsiga, eftersom jag missar min tvätttid ikväll så blir det inte helt enkelt.


Loveseats

Glömde berätta om något lite roligt jag upptäckte igår. När vi köpte våra biljetter till bion frågade de om vi ville sitta på raderna med lite mer plats och dryckeshållare, och det lät ju bra. Dessa rader visade sig vara de tre längst bak och istället för att se ut som vanliga biostolar var de som små soffor med plats för två person i varje.

Det var ju mysigt om man du skulle dit med sin pojkvän/flickvän eller dejt, men för ett tjejgäng på fyra pers vet jag inte riktigt. Dessutom snålade de med dryckeshållarna, bara en till två personer. Folk som delar soffa kanske delar läsk också. Surt att jag inte kände till de där när jag faktiskt hade någon att sitta i dem med. Nu fick inte ens jag och Ida som var de två singeltjejerna i gänget sitta brevid varandra, så blev ingen action alls så att säga.

Nu vet ni i alla fall, ska ni på bio i Skövde i salong ett så finns det små loveseats längst bak där man kan sitta och vara  diskret mysig. Jag är inte alls bitter.



Trouble Sleeping

Det lönar sig att stalka folk på Spotify, snubblade över en ashärlig spellista och denna låt...



Förhoppsningsvis ligger jag inte vaken nu eftersom det är ett tidsinställt inlägg, men jag har haft en ovana att vrida och vända på mig den senaste tiden... Tur att jag vanligtsvis är för trött för att ligga vaken hela natten i alla fall.


Trassel

Nu har jag varit och tittat på Trassel i 3D. Insåg att det är nog första gången jag sett en animerad/tecknad film på bio i "vuxen" ålder. Många animerade filmer kan vara ganska roliga, men det är liksom inte den sortens film jag brukar vilja lägga pengar på att se. Trassel verkade dock riktigt kul, och hade inte lust att sitta ensam hemma.

Så vad blir domen? I början var jag tveksam måste jag säga, men filmen blev faktiskt bara bättre och bättre, sista halvtimmen var riktigt bra, den var både som roligast och lite seriösare då faktiskt. Vissa kommentarer kunde man helt enkelt inte låta bli att mer eller mindre gapskratta åt. En annan kul grej, det är en typisk sån där film som funkar för hela familjen, det finns humor som passar alla, framför allt att de hade lite mer... "vuxen" skämt (bror iofs på hur man tolkar) var riktigt kul, speciellt eftersom de var i en familjefilm. Framför allt två citat från min favorit Flynn Rider.

Flynn: "Did I ever tell you I've got a thing for brunettes?"
Flynn: "The party lasted an entire week, and honestly, I don't remember most of it."

Nu råkade det bli så att vi såg den på svenska, lite synd, men den var helt okej ändå.



Helt spontant inspirerade filmen dessutom mig till något som skulle kunna bli ett nytt skrivprojekt, så den får pluspoäng för det. Själva 3D grejen tycker jag dock inte var något speciellt, lite kul är det väl men... nja, inte nödvändigt.


Breakdown?

Nu är det kört, nu har jag brytit ihop fullständigt, varför säger jag detta? Jo, för när jag var och handlade med några vänner idag och skulle betala hittade jag inte mitt bankkort, fick panik och bad en av vännerna att lägga ut pengar så länge. Oroligt undrar jag vad jag kan ha gjort av kortet när kassörskan säger... "Glöm inte kortet!". Det visar sig att jag satt kortet i kortläsaren, sen glömt att jag satt i det, börjat leta i plånboken och fått panik när jag inte hittad det.

Jag antar att jag har för mycket att tänka på just nu om man säger så. Ikväll ska jag undvika att tänka och gå på exotisk 3D bio med klasskompisar istället, Trassel heter filmen. Förresten har jag en ordentlig träningvärk idag, i nacken, möjligtvis påspätt av att jag sov konstigt, vet inte riktigt, weird är det i alla fall. Kanske får börja göra situps med magen istället för nacken.


Med andra ord, Töreboda

My: "Jag är ledsen, men måste ta tåget tillbaka till hålan där själar och drömmar dör nu."

Kom precis hem från en mysig fika med My och Angelica på Pims, mitt absoluta nya favoritfik i Skövde. Eller ja, det har vart mitt nya favoritfik sedan jag och Angelica fikade där för några veckor sedan för att vara mer specifik. Fick utlopp för lite tjejgrejer som behövde få komma ut. Känns bra.

Det är dessutom inte allt jag gjort idag, innan dess var jag på träning på Friskis och Svettis. Prövade att gå på ett baspass, eftersom jag haft så svårt att hänga med på medelpassen. Och ja... på sätt och vis var det väl ganska lagom, jag hängde med bra koordinationsmässigt och det ganska ansträngande ändå. Det som var lite pinsamt var att endast en handfull deltagare var under typ 65, och dessa (förutom jag) var nog i 50 års åldern. Se det positivt, jag kände mig väldigt ung och i form eller vad man ska säga.

Känner mig nöjd med att både ha hunnit med att träna och ta en trevlig fika idag i alla fall, däremot insåg jag just att jag glömde köpa toalettpapper. Skit också.


Scent of a woman

Och min filmutbildning fortsätter. Hittade ett fynd i en hög med reafilmer på Willys häromdagen, en kvinnas doft med Al Pacino för 29 kr tror jag det var. Ännu en filmklassiker jag hört talas som tidigare och ikväll såg jag den. Jag börjar nästan tro att det finns en poäng med att vissa filmer får Oscars, för den var underbar. Den gjorde min grå kväll till en riktigt bra och mysig kväll och lämnande mig med en varm känsla. Bokstavligt talat, hade tjocktröja och jeans när jag började och nu har jag pjyamasbyxor och linne. Fast just det kanske hade med de tända ljusen att göra eller något. Vill ni veta lite mer vad den handlar om kan ni alltid titta här.



Feelgoodfilm med en ordentligt stänk av allvar visserligen. Men ganska mycket feelgood också. På tal om filmer så har jag blivit inspirerad att jobba på min samling, så har beställt lite filmer också, Casablanca, The big sleep (annan film med Humphrey Bogart), Pulp fiction, och Matrixtriologin. Nu jag jag bli utbildad! Casablanca och Matrix har jag visserligen redan sett, men ville ha mina egna exemplar av dem.


Full Benefits

Tänkte dela med mig av vad jag har gjort ikväll, hittade en kul liten miniserie på youtube, som kallas Full Benefits. Varje avsnitt är typ 3 minuter och det finns tio avsnitt typ. Handlar om två kollegor som har sex, och blir typ vänner med förmåner så att säga. Ashärlig. Gick tyvärr inte att bädda in avsnitten till bloggen, så här får ni en länk till youtubesidan där man kan se dem istället, jag rekommenderar för den som har lite tråkigt. För övrigt har kanalen Collegehumor massa andra roliga videor också.

Såklart tittade jag på meoldifestivalen också, var inte jätte imponerad, men i ärlighetens namn är det väl inte ofta jag är imponerad av melodifestivalen även om jag tycker om att titta. Nu ska jag nog sova.



Besökare om natten

Inatt vaknade jag plötsligt helt skräckslagen. Eller ja, jag var redan lite halvvaken för någon på våningen verkar haft en riktigt högljudd fest som nog inte slutade förrän typ fem. Att folk väsnas och spelar musik kan jag leva med, det som gjorde mig allmänt livrädd var när någon plötsligt bankade och drog i dörren. Jag vågade då verkligen inte gå och öppna, och varför skulle jag? De gav sig i alla fall, men tog ett bra tag innan jag somnade om. Jag har aldrig varit så glad att jag låste dörren, har glömt det någon gång faktiskt.

Nu ska jag i alla fall gå över till Annelie och smaka på något hon kallar sin "asiatiska pyttipanna" och dricka te.


Lite ny energi

Ny färg och ny enegri! Jag började tro att jag aldrig skulle ta mig upp ur soffan, som jag sa igår så kändes det som det var ett tag sedan jag kände att jag hade energi till typ någonting överhuvudtaget. Men just nu känner jag mig på gång (kanske är det bara tillfälligt, men vi hoppas på att det håller i sig). Jag har till och med gjort några ändringar i designen, det vill säga bytt lite färger så den passar mig bättre. Rosa är inte min grej.

Jag känner för att göra något, engagera mig i något, som att börja på ett nytt skrivprojekt (det är inte som om jag redan har hundratals som skulle behöva avslutas). Snart kommer dock A hit, vi ska handla lite och jag ska äntligen få lite middag. Det var ett tag sedan jag orkade göra en riktig middag.


Visdomsord från Brittany

Brittany: "Did you know that dolphins are just gay sharks?"

Skulle kunna göra en lång lista med alla Brittanys citat i serien Glee, hennes enda syfte i serien verkar vara att dyka upp då och då och säga knäppa saker. Me like.

Nu ska jag sova. De senaste dagarna har jag inte haft någon ork, känt mig mer eller mindre ständigt trött, och huvudvärken verkar aldrig långt borta. Jag börjar tröttna ordentligt på det, att verkligen inte orka göra någonting. Hoppas det är någon bacill som går vidare snart, hoppar på någon annan istället. Mohaha.


Gone with the wind

För länge sen fick jag för mig att impulsköpa filmen Borta med vinden, och igår när Tess och jag inte hade något bättre för oss fick vi för oss att titta på den också. Tidigare hade jag inte vetat att den var närmare fyra timmar, men det gjorde inte så mycket, för den var värd det faktiskt. Den är svår att beskriva, för den är så många olika saker, den är charmig, den är sorglig, lite rolig och nästan skrämmande. Men rätt häftig hur som helst. Jag tyckte speciellt om hur man kan se hur huvudkaraktären Scarlet verkligen utvecklas, både på bra och dåliga sätt. Även om de är lite ironiskt att de inte ens försöker få henne att se äldre ut trots att jag inte skulle vara förvånad om filmen utspelar sig över typ tio år.



Rekommenderas, det är en sån där klassiker som alla borde se. Redan samma kväll refererade de till filmen i en bok jag läser. Ska man vara hardcore (haha, älska hur jag använder det ordet) kan man ju läsa boken också, men tror det får bli ett senare projekt. Nu är jag förresten ensam i lägenheten för första gången på en vecka så kanske tar och springer runt naken eller något, troligtvis inte nakengrejen.


Powerstrip

Powerstripinstruktör: "Vi måste våga ta på oss själva, annars kommer ingen annan att göra det!"

Nu har jag äntligen varit på Powerstrip som jag tänkt på, och pratat om att jag ska pröva på i flera veckor, tillsammans med Johanna, Fia och Tessan. Och vad var det egentligen? En form av lite småsexig dansträning får man väl säga, jag blev då svettig i alla fall. Som vanligt sög min koordination så det var inte helt enkelt att hänga med, speciellt inte i slutet när vi skulle köra hela koreografin och jag bara blev tröttare och tröttare, hjärnan slutade helt att fungera och jag fokuserade på att bara typ... inte stå mitt i rummet och se dum ut.

Men min ambition är att gå dit åtminstone några gånger till, för om jag lyckas hänga med bättre kan det nog bli riktigt kul, och kan man den är det en riktigt snygg dans dessutom. Men nej, man tar inte av sig några kläder, som tur var.


RSS 2.0