Så mycket att skriva, så lite tid...

Ush, jag har minst tre olika blogg inlägg jag skulle vilja skriva, men har inte haft tid att göra annat än läxorna vid datorn och nu när jag faktiskt hra tid, så stänger biblioteket om tio minuter.

Det är faktiskt så, att när något någorlunda intressant eller spännande händer i mitt liv börjar jag ofta tänka på hur jag skulle kunna skriva det som ett blogginlägg, så i mitt huvud har jag skrivit säkert tre stycken. Tyvärr har jag inte ens tid att ge er en snabbresumé utav dem, eller lägga ut bilderna jag tog, bara för att de skulle få vara med på bloggen.

Varför? Jag åker till Taizé imorgon, och direkt efter skolan åker jag till A. Och förresten! Idag firar vi ju fyra månader, det är ett kvartal och alltså lite speciellt tycker jag. Skulle gärna lagt ut en bild eller något, men tyvärr så sitter jag ju fortfarande här i skolans bibliotek med endast några få minuter. Men, kommer hem igen ungefär om en dryg vecka, vi ses då!

Pip på er! :-)

Dagens citat:

Jag:
Óm vi nu ska starta en bordell, så skulle vi ju kunna ha ett trekantserbjudande, ta två betala för en liksom."


Kattmat på menyn?

Eftersom det troligtvis är så att jag har hål de närmaste tre, fyra timmarna så passade jag på att dricka lite vatten, och gick förbi cafeterian. När min blick plötsligt slant in till cafeteriafönstret såg jag något ganska oroväckande i den lilla kökavdelningen bakom disken.
Varför behöver en cafeteria, på en skola där pälsdjur med största sannolikhet är förbjudna, en hel rad av burkar med kattmat?

Dom serverar trots allt inte djur, däremot severar dom bland annat paj ibland, och sallader. Jag tror nog att jag sett en och annan macka med suspekt innehåll också.

Jag kan såklart inte svära på att det var kattmat, även om det var min första instinkt, men å andra sidan, även om det inte skulle vara kattmat, kan väl ingen gott komma ur en konservburk? Möjligtvis tonfisk, men jag aldrig sett tonfisk i SÅ stora konservburkar. Nej, något suspekt är på gång. Var på eran vakt.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag har precis redovisat för klassen om konflikten i Uganda, och läraren ska fälla sina kommentarer.

Lärare:
"Ändå skulle man kunna tro att det är riktigt fint i Uganda... det ligger ju där vid Victoriasjön."

En sticka under nageln

En sticka under nageln är bara en av de saker som drabbat mig idag.

Till en början gick jag mest och högst ogillade allt och alla (först skrev jag "hatade", men eftersom jag lugnat mig nu känns det inte riktigt rättvist att hata en massa saker). Jag ogillade J för att hon övertygat mig om att vara med på Islandsprojektet om biobränslen. Inte nog med att jag har en vecka på mig att göra klart min del av arbetet, det är dessutom ett riktigt tråkigt ämne. Jag hade kunnat ägna projekttiden åt ett projekt som verligen intresserade mig och som det var nästintill roligt att arbete med, vilket jag kanske skulle ha gjort om hon inte övertygat mig om att vara med på det här. Dessutom hatade jag rektorn, skolledningen eller nått som inte kan förse eleverna med arbetsplats, är bibliotekarien ledig borde det vara deras ansvar att se till att någon annan kan öppna, eller åtminstone se till att den allmänna datorsalen, som ska vara öppen och tillgänglig är det, så man kan göra någon nytta i skolan.

Till slut tröttnade jag bara på allt, och eftersom jag fortfarande är utelåst från mobilen så kunde jag inte ens få vara social, eller klaga. Ungefär då träffade jag på mitt andra J, sket i allt och tog en promenad till ICA istället, där vi köpte festis och macka.

Sedan hade jag tyvärr styrketest, och när man inte klarar mer än en "chin-up" (i en maskin med 50% av din vikt avdragen) och 12 armhävningar känner man sig lite värdelös, men jag är åtminstone ärlig (eller okej, det var jag inte alls, jag skrev 3 chin-up). Men se det positivt, fett väger mindre än muskler, så jag väger åtminstone mindre än alla muskelknuttarna! Det är min livsfilosofi, fett är lättare än muskler.

Glöm inte Matrix marathon på fredag folk, ni som ska hit ^^

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag: "Jag är en lemuuur!"

Glad Påsk

Jo, det har blivit lite av ett uppbrott här på bloggen, men enligt mig är det sådant man får leva med någon gång ibland. Först var det ju semestern i Idre, och sen påsklov. Idre var jätte mysigt, härliga backar och massvis med snö. Jag ramlade såklart några gånger också, en av dem för att min pappa (som jag tror älskar mig längst inne någonstans) helt enkelt puttade omkull mig. En annan gång för att jag tyckte det var kul att köra över min systers skidor (tror jag älskar henne innerst inne någonstans) vilket resulterade i att vi först gled fram, fast i varandra, sedan föll ihop i en klump.

Fast att värmen äntligen kommit är ju hur mysigt som helst. För en dryg vecka sedan pulsade jag genom snön i Idre och igår hade jag kortbyxor och linne. Vad har jag haft för mig de två senaste veckorna då? Första veckan var det skidor som gällde som sagt. Strax efter att jag kom hem var det picknick med mina svampar (som i själva verket är helt verkliga personer) och så har jag skrivit en del fanfiction, framför allt till Twilight. Mest för att underhålla mig själv dock, så inget seriöst, utan åtminstone till en början handlar det snarast om... fysisk passion? Sånt som muntrar upp när man har tråkigt ^^

Jag har lyssnat på en hel del musik också. När jag skrev fanfiction för att underhålla mig själv behövdes också passande musik som denna (just nu känner jag mig lite så också):

En sak till jag gjort är att leta efter brevvänner, riktiga sådana alltså, riktiga snigelbrev, inga mail här inte. Detta duger ju dock inte riktigt som ursäkt för att jag inte uppdaterat bloggen, och orsaken till är egentligen att A varit här större delen av veckan. Han firade till och med påsk med hela stora släkten. Förut om det så gick vi på Kenny begins, bowlade och gjorde en massa varma mackor. Här vill jag också be om ursäkt till ni som inte fått några påskhälsningar, jag har råkat låsa mig själv ute från min mobil (jo, jag vet, igen) men har tappat bort pin-koden till det nya simkortet jag fick då det gamla slutade fungera. Vill verkligen göra reklam för halebops kundtjänst som skötte det snabbt och bra. Glad påsk.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Emmy:
"Titta vilken liten söt halsduk, den passar ju perfekt på din staty!"
Jag: "Ingen sätter halsduk på den mörka gudinnan!"

RSS 2.0