Imorgon!

Imorgon, då lovar jag att jag sa lägga ut alla roliga bilder jag tagit på semestern och berätta vad tusan jag haft för mig de senaste veckorna. Vi kan ju börja med att jag knappt haft tillgång till internet. Men nu har jag, om jag sa vara ärlig varit hemma i flera dagar och fortfarande inte lagt ut alla de där bilder som jag tagit och tänkt "Det HÄR ska jag lägga ut på bloggen". Men imorgon. Då är dagen med stort D.

Så länge får ni nöja er med ett kul citat som jag inte förstår varför jag inte lagt upp tidigare, det är ju tusan otroligt.

Pip på er!


Dagens citat:

Kirre:
"Vad är det som låter? Det verkar komma utifrån?"
Jag: "Det är bara A som slaktar zombies med en motorsåg."
Kirre: "Jaha, utomhus?"

Inte säker på vad som skrämmer sig mest, att hon inte förstod att jag menade ett dataspel, eller att hon trodde att A var utomhus och slaktade zombies? ^^

Britney på Globen

Imorgon är det dags, jag ska se Britney i Globen tillsammans med Jossie och A. Jag har helt enkelt en bra känsla för det här, det kommer bli kul. DET ÄR JU TUSAN BRITNEY!Vet inte om jag orkar köra hela "jag är ju egentligen inget fan av Britney musik..."-talet, utan håller mig kort. Pop kanske inte är min grej egentligen, men Britney är en legend, så... that's it.

Förutom det så känner jag mig ganska... kärleksfull. A har köpt en present, och jag vill veta vad det är. Dessutom ska jag flytta in i hans påslakan.

Nu borde jag nog sova så jag är pigg inför Britney imorgon.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag:
"Jobbigt det måste vara för till exempel Elijah Wood, efter sagan om ringen är han ju liksom stämplad för livet. Han är ju ganska kort också."
Tessie: "Men han är ju inte SÅ kort, det är inte som om folk skriker Hobb efter honom typ."
Jag: "Eller Ompalompa, tänk om man skulle kalla någon Ompalompa... Det måste vara typ en av de mest förolämpade sak man kan säga till en kortväxt person. Dom finns ju inte ens."

Sniglar!!!

Eftersom decorden inte fungerade idag (eller det var i alla fall vad vi trodde, det visade sig att vi helt enkelt satt i fel sladd) och jag var för lat för att göra något annat än att ligga i soffan så tittade jag på en massa animerade DVD filmer, sådant som jag inte brukar nedlåta mig till i vanliga fall, även om dom i ärlighetens namn är riktigt roliga.

Tydligen älskar alla redan sniglarna i flushed away, men jag hade helt missat dem! Nu DYRKAR jag dem! Jag tänkte visa ett klipp, men har så svårt att välja att det är löjligt. Tycker ni om dom kan ni alltid söka runt lite mer på youtube.

Ser ni? Ser ni?!

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Slug: "Aaaaaaaaaah!"

Min man har dragit ut i krig

Ja, som ni ser... min man har dragit ut i krig. Värsta Pearl Harbour typ, eller... Back to Cold Mountain. Visst finns det många filmer som handlar om män som drar ut i krig och kvinnorna som blir kvar, oroligt väntande? Om detta har jag två saker att säga:
  1. Det är en skam mot jämnställdheten.
  2. Varför vill ingen göra en film om mitt liv i så fall, eller ge mig ett pris eller något?
  3. Tummen upp till Mulan! Hon ger sig ju av och låter sin far vänta oroligt där hemma.
Okej, det blev visst tre, men den tredje kom jag på samtidigt som jag skrev. Förresten, med "min man" menar jag faktiskt A. Jag pratade med honom tidigare ikväll på telefonen, men han blev tvungen att lägga på eftersom han skulle dra ut i strid, ja i onlinespelet warhammer alltså, men i vårat fredfulla it-land så får det duga som ersättning för ett faktiskt krig. Det positiva är att när min man dör i strid så blir det ingen tårdrypande filmscen, utan mer troligen så tröttnar han och ringer mig istället.

Men nu, nytt ämne; myggbettskonst? När jag har fått ett myggbett så blir det liksom ett märke, lite hud som typ höjer sig någon millimeter över resten av av huden, och jag inbillar mig att det är i detta område som "giftet" har spridit sig. Ibland an det få lite roliga former, som nyss, det ser ut som... ett grodyngel, eller en spermie, beroende på åt vilket håll man är lagd, om jag ska vara ärlig tyckte jag att det såg ut som en spermie. Hursomhelst så är ju detta nästan konst! Eller skulle kunna vara i alla fall... Eller så skulle man kunna spå i myggbett, med tanke på att det är så äckel många av dom i år kan det säkert bli en riktig industri. Det var allt för mig idag.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag och A sitter på ungdomsmottagningen för en vanlig tremånaders check-up efter att man har börjat med p-piller.

Barnmorskan:
"Åh! Är det där samma kille som du hade förra gången du var här?"

Inte lätt att vara snigel

Jag var just ute för att lägga ett par brev på brevlådan och passande nog träffade jag på en snigel när jag var ute för att lämna på min snigelpost.

Jag insåg att det här med att vara långsam som en snigel, verkligen inte är någon underdrift, dom rör sig bara precis så fort att man ens lyckats se det med ett mänskligt öga, och det är inte som om dom har något val heller, inte som om dom kan skynda sig.

När vi människor planerar en utflykt så tittar vi alltid på vädret först, men även om vädret visar sol så vet vi alla att det inte alltid stämmer. Råkar man ha turen att vara människa kan man dock alltid ta skydd. Är man en snigel som blir förrådd av värderprognosen däremot kan man bara utlida. Detta kom jag tänka på eftersom snigeln jag såg var i stort sett mitt på vägen, och det inte var länge sedan som himlen öppnade sig. Det är klart, de har ju sitt hus på ryggen, men till och med det måste det ju ta en ohygglig tid att komma in i. Inte lätt att vara snigel, verkligen inte.

Myggorna frodas däremot atm, tydligen kan man inte ens gå ut på kvällen, själv tror jag inte att jag vågar pröva.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

My:
"Jag kan få Robin att skrika som en tjej."
Robin (som står upptryggt i ett hörn i rädsla):
"Det är läskigt."

Okej, jag var nog den enda som tyckte det där var kul, men för att ge er en hint, Robin är en rätt stor kille, hans flickvän, My, är ganska kort, men när hon viskar maträtter i hans öra på skånska, ber han om nåd.

RSS 2.0