Tre år är en lång tid

Jag hade faktiskt inte tänkt så mycket på det, men idag är det exakt tre år sedan jag träffade A första gången. Tre år. Ganska lång tid. Känns som om det gått både kort och lång tid liksom. Men mest så känns det som om det var väldigt länge sedan faktiskt, mitt liv har förändrats så mycket! Jag har förändrats så mycket! Läskigt att tänka på hur mycket faktiskt.

Men nu blev det ju otroligt bra att jag och A redan hade planerat in en myskväll, för en gångs skull kan vi vara tillsammans på en årsdag (inte vår riktiga årsdag, men ändå). Vi blev ju tillsammans på julafton 2008 och när man bor 30 mil från varandra är det svårt att träffas på julafton, åtminstone jag vill faktiskt fortfarande vara med min familj, fast A kanske kommer fira med min familj i år.

Undra om jag inte har ett kort från första gången vi träffades...Vi får väl se vad A tycker om jag la ut den bilden, men jag har faktiskt två till som jag skulle kunna lägga ut, så han får vara glad att jag bara lägger ut en. Här är vi i ett köpcentrum i Trollhättan. Känns helt overkligt att han faktiskt hade långt blont hår, eller att jag hade en bye bye kitty tröja med nitar och grejer. På en av de andra bilderna syntes jag mycket tydligare och låt mig bara säga att min utveckling gått och rätt håll. Helt otroligt att han tyckte om redan då, lilla 16-åriga jag. Det visade sig bli en dag som förändrade mitt liv, tänkt om jag vetat då att den dagen bland annat skulle leda till att jag flyttade till Skövde.


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Så himla söta! Och handen där. >.<

Kram

2010-11-03 @ 18:18:27
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Sara

Tihhi, så gulligt!

2010-11-03 @ 19:27:19
URL: http://tornfagel.blogg.se/
Postat av: Josse

Tre år är sjukt lång tid. Grattis!

2010-11-04 @ 17:23:57
URL: http://theinc.blogg.se/
Postat av: sofia schöön

Gulle! :D

2010-11-04 @ 20:46:11
URL: http://sofiazim.blogspot.com
Postat av: LittleMissVampire

Tre år sen, då var du 16 och jag 14.. Då vi var helt hysteriska över eran första kyss och satt uppe hela nätterna och analyserade det faktum att lilla sanna blivit kär, vilket du alldeles för länge förnekade ;) Menmen Grattis! :D<3 (KIKA GÄRNA IN PÅ MIN NYA FOTOBLOGG)

2010-11-05 @ 11:50:19
URL: http://meullerphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0