Hektisk dag

Idag har jag minsann varit effektiv, fram tills för två timmar sen typ, då bara dog jag.
Men detta har jag åstakommit:

  • shoppat loss på ikea, blev bland annat en bokhylla, spegel, och badrumsmatta.
  • köpt en mini
  • köpt en en lyxig klocka för ett presentkort jag fick när jag tog studenten.
  • öppnat ett sparkonto på swedbank
  • fått ännu mer viktiga papper att sätta i min viktiga papperpärm
  • börjat packa inför bilresan till amsterdam, och paris, som börjar imorgon.

Ja, imorgon tar familjen grannen husbil och drar ut i Europa (och ja, vi har frågat grannen om lov att låna husbilen först). Hinner knappt själv med i allt som händer just nu, men det är bara att hänga på och njuta av det hoppas jag! Eller bara hoppa på och hoppa på, själva bilresan är det faktiskt jag som planerat. Programmet "personal, organisation och ledarskap" känns alltmer rätt, jag är nog rätt bra på det här med att organisera trots allt.

Nu måste jag fortsätta organisera inför imorgon! Pip på er! :-)

Lägenhetskontrakt

Nu händer det mycket på en gång igen! För två dagar sedan fick jag antagningsbesked, högskolan i Skövde blir det. Personal, organisation och ledarskap heter programmet jag ska gå. För två dagar sedan anmälde jag även intresse för en lägenhet, idag fick jag hem ett lägenhetskontrakt. Den första augusti får jag tillträde till en studentlägenhet i Skövde. Visst är det galet?

Dessutom tröttnade jag på att se alla andra köpa nya fina mobiler på jobbet, så jag har köpt en androidmobil med halebop abonnemang. Jag vet att min gamla inte förtjänade att kallas gammal, men den var i enklaste laget, dessutom kändes det lika bra att passa på nu när jag tänkte skaffa abonnemang. Om jag mot förmodan har någon tekniknörd bland läsarna, tipsa om bra android apps!

Det kanske blivit lite för mycket, för just nu har jag ganska ordentligt ont i huvudet... men annars känns det bra, och helt otroligt spännande alltsammans!

Pip på er!

Eclipse

Tanken var att jag skulle skriva om Eclipse som jag såg igår, men först måste jag säga något om den här värmen. Den driver mig till vansinne! Jag kan inte sova, kan inte tänka eller typ röra mig överhuvudtaget... hade mycket planerat idag, tänkte skriva brev, titta på en klänning jag började sy på för länge sedan och se om jag kunde sy klart den... men jag orkar ingenting verkligen. Orkar bara ligga död i soffan typ.

Men igår såg jag Eclipse i alla fall, tredje filmen i Twilight serien. Och älskade den, men det säger jag alltid första gången jag sett en twilight film på bio, sen när jag ser den igen brukar den ganska mycket sjunka i mina ögon. De två första filmerna... jag hatar dem inte, men det finns mycket jag inte tycker om. Det stora problemet är att jag inte tycker om skådespelarnas tolkning av Edward och Bella, de ser så ansträngda och onaturliga ut hela tiden. Men nu älskade jag i alla fall Eclipse, och det är klart att man inte kan byta skådespelare nu, det skulle bli ännu mer fel om man försökte byta ut dem nu så. Filmen har ganska mycket fokus på triangeldramat runt Edward, Jacob och Bella. Många gånger var den till och med ganska kul, tyckte i alla fall jag och Tess. Det är detta som gör att jag tror att jag kommer fortsätta tycka om filmen, hela deras relationsdrama och allt som händer är verkligen intressant och kul, dessutom har de gjort det på ett bra sätt, det är inte direkt något jag saknar från boken. Blev dessutom väldigt sugen på att läsa boken igen eller skriva lite fanfction ^^

Så, jag rekommenderar er att se den, nu ska jag fortsätta vara död, och åka till stan och kolla på klockor.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag: "Det kryper en spindel där, tänkte att du ville veta, den kanske äter upp din macka typ"

Allt om Peace and Love

Nu så är jag hemma från Peace and Love! Eller egentligen kom jag hem i söndags, men det är typ nu jag känner att jag fått tid att sätta mig ner och skriva. Så hur har det varit? Jo, nog var det en häftig upplevelse. Det har också varit mysigt, härligt, och lite jobbigt.

Först skulle man hitta en tältplats, vilket verkade lite omöjligt och tälten stod i stort sett på varandra... men vi hade faktiskt en helt okej tältplats lite i utkanten där det var lite mindre galet. Och sen firade vi med en öl. Kan förstås inte berätta om hela veckan, men efter första dagen skapades liksom ett ganska naturligt dagsschema. Först vaknade man vid nio och trodde att man skulle dö för att det var så varmt i tältet att man inte kunde andas, vilket följdes av att man kravlade ur tältet och låg halvdöd utanför tältet ett tag. Tillslut samlade man ihop sig och hela gruppen begav sig till konsum i stan för att köpa frukost/lunch/middag och efter det hittade man någon park med skugga där man åt lite mat, tog en tupplur i skuggan och hade allmänt mysigt. Några timmar senare begav man sig tillbaka till campingen och förfestade/peppade lite innan man gick till festivalområdet för att röja på konserter. Efteråt var det ofta efterfest på campingen, oavsett om man ville eller inte. Folk var nämligen vakna typ dygnet runt och spelade musik och sånt, när man kom tillbaka till campingen var klockan ofta runt tre och det var redan ljust ute.

Sista kvällen var lite speciell, vi bestämde att det inte var någon idé att gå och lägga sig, istället skulle vi vara vakna hela kvällen/natten/morgonen. Hade askul, även om hela dygnrytmen vänder upp och ner, eftersom det var ljust mitt i natten och alla var vakna kändes det som mitt på dagen, helkonstigt.

Bästa konserten var nog Mika, Europe var häftiga också och Melissa Horn och Sonata Arctica som var jätte bra live trots att de inte är jätte stora artiser. Ångrade att jag inte såg mer av Robyn och The Arks.

Lite bilder:

Nu är livet tillbaka till det normala och jag har börjat jobba igen. Mer bilder finns på facebook.

Pip på er! :-)

RSS 2.0