Flyttkaos

Är för tillfället omgiven av kaos. Lådor, damm från ställen man inte visste existerade, och högar med saker som ännu inte packats ner i lådor. Orkar inte ordna bildbevis på kaoset så ni får helt enkelt lita på mitt ord. Men tanken är att allt ska vara värt det imorgon när jag flyttar från studentkvarteret Norra Trängallén till (familjeområdet?) Havstena, i Skövde fortfarande dock. Ska gå från 1:a till 3:a, från ensamboende till sambo.
 
Känns awesome, nu ska vi bara få ner de sista sakerna och städa. Städa, känns inte så awesome.
 
 
 

Från någonstans i Limbo

Denna blogg brukade vara så fantastiskt rolig. Det kan hända att jag är en aning partisk, för det är nog roligare för mig att sitta och läsa om mina forna tonårsår än det är för er. Men just därför kan jag inte låta bli att ändå titta in här ändå och tänka att jo, kanske ska jag börja skriva lite igen. Men, jag vet ju hur det brukar vara så...
 
 
Det var mitt sätt att säga att jag inte lovar något, men helt död är kanske inte bloggen, trots att den tydligen blivit dödsförklarad av Angelica, bloggen uppskattar att du i alla fall ville ge den ett fint avsked. Shayne Ward är dock något som verkligen borde begravas med mina tonårsår, förstår ni att jag har denna killes CD i hyllan?
 

RSS 2.0