En lång dag

Jag luktar svett just nu, men jag ska duscha, jag lovar.

Det har varit en äckligt lång dag, först årets första golfrunda på Väddö GK, sen Stockholm och sen hem, kom hem för en timme sedan ungefär, klockan tio. På vägen hem började jag fundera lite över det här med att flytta hemifrån, det är bara några månader kvar innan jag flyttar, det är verkligen inte lång tid men det har alltid verkat som att det där med att flytta hemifrån är lååångt borta. Kan jag se mig själv bo ensam? Inte direkt, även om jag verkligen vill flytta börjar jag bli nervös. Trots allt är det en sådär 30 mil hemifrån jag ska flytta dessutom. Det händer på riktigt nu. Visst kan jag försöka förbereda mig för det, men det är inte förrän det faktiskt händer som jag kan veta hur det blir liksom. Har alltid bara tänkt på alla fördelarna, sjävständighet, frihet, få bo i centrum och nära min pojkvän, en ny start. Men egentligen, är det inte ganska skönt att bo hemma och veta att det alltid finns någon annan som håller koll liksom och ordnar allt i slutändan.

Det är lite läskigt... men det ska bli spännande ^^

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Pappa (efter att ha slagit bort en tio bollar i skogen): "Nu spelar jag på en DAMBOLL"
Jag: "Jag med!"

Min alldeles egna soffa

Nu har vi varit och hämtat min soffa jag ska ta med mig när jag flyttar. Den är så fin, och var riktigt skönt att sitta i dessutom. Som tur var gick det att skruva isär den för hon som sålde den bodde i en lägenhet på högsta våningen, var jobbigt nog att bära ner den i mindre delar. Den är ganska stor dock... jag kommer bara ha plats med en soffa och en säng i min lägenhet i stort sett känns det som. Hann inte ta någon bild innan vi skruvade isär den men här är bilden från blocket.Visst ser den ganska mysig ut?

Pip på er! :-)

Årets första glass i Öregrund

Vem älskar inte att bli väckt på morgonen av en jävligt högljudd gräsklippare och någon som hamrar på andra sidan sovrumsväggen? Detta var i alla fall vad jag vaknade till, eftersom min pappa som vanligtvis sover längre än jag hade gått upp tidigt för att klippa gräsmattan, stapla ved, tvätta bilen med högtryckstvätt m.m. Jag tog dock ut min ilska genom att gå upp och banka på min systers fönster ett tag så hon skulle få en precis lika obehaglig väckning, snäll som jag är.

Nu har vi båda två varit i Öregrund och vaccinerat oss mot TBE. Jag har i stort sett kommit över min spruträdsla, men tycker inte om det direkt. När de stack in sprutan gjorde inte alls ont, däremot tyckte både jag och min syster att det brände till när de drog ur den. Underligt det där. Sen blev det glass istället, och jag säger bara det, när man sitter i solen och äter glass i öregrund då är det sommar.


Lite senare idag ska vi hämta soffan jag har hittat på blocket, den jag ska ta med mig när jag flyttar i höst. Ska försöka lägga upp en bild på den.

Vill även varna för att det kommer fortsätta vara lite rörigt på bloggen eftersom jag fortfarande exprimenterar. Jag har även fått en förfrågan om att visa hur lägger upp en fast bakgrundsbild, vilket är otroligt smickrande då denna människa måste tro att jag faktiskt kan något om bloggdesign, men här kan du läsa om hur man lägger upp en fast bakgrundsbild, hoppas det är till hjälp, den sidan har lärt mig det lilla jag kan.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Pappa:
"Tyckte du att det gjorde ont att ta sprutan Emmy?"
Syrran: "Nja, det brände lite när de driog ut den liksom."
Pappa: "Du kanske skulle bett dem låta den sitta kvar då."

Eurovision Song Contest

Nu är det dags för Eurovision finalen, visserligen så är inte Sverige i finalen, men det blev liksom så att jag skrev några rader om varje bidrag, trots att ingen kommer orka läsa det, ni kan ju leta upp era favoriter och se vad jag tyckte istället. Varning, jag är varken snäll eller rättvis när det gäller Eurovision, snarare elak och ytlig. De daltar fortfarande med fransmännen och pratar engelska och franska, kan jag säga till att börja med.

Azerbaijan med Drip Drop är först ut, och vad de saknar i talang har de istället köpt från andra länder, bland annat är det svenska låtskrivaren Anders Bagge som skrivit låten (förrädare) och en koreograf som gjort videor till Beyoncé och Justin Timberlake. Tycker faktiskt om låten och den är tydligen favorittippad, men sångerskans framträdande känns inte speciellt äkta riktigt även om hon sjunger bra.

Spanien som kom efter blev tydligen utsatt av sabotage, enligt min syster sprang det in någon på scenen som säkerhetsvakterna slängde ut.

Norge har också en svensk låtskrivare, Fredrik Kämpe och javisst, det är rätt fin låt.

Moldaviens låt skulle mycket väl kunna vara en blivande sommarplåga.

Cypern har en söt liten kille med gitarr som sjunger en halvsorglig låt om kärlek. Är inget stort fan av konceptet, men låten är ju faktiskt ganska bra. Men sticker inte ut direkt.

Bosnia Herzegovinas låt är ganska tuff, en frisk fläkt bland många monotona ballader. Riktigt bra. Liten favorit i alla fall.

Belgiens låt heter "Me and my guitar", framträds av kille med gitarr. Wow. Vilken uppfinningsrikedom. Visst, den är mysig, men känns fortfarande som en bland många tyvärr.

Serbien har en konstig låt med en konstig kille med konstig frisyr.

Vitryssland har i alla fall Robert Wells på piano, ännu en förrädare. Resten av låten är ganska anonym, förutom de utfällbara vingar som alla verkar ha i år, nytt mode?

Irlands bidrag är skrivet av en svensk det med, och sångaren är så kort att hon står på en låda. Låten är fin men... det har liksom redan redan gjorts och låten är lite för präktig.

Grekland bidrar mycket intelligent med "OOOOOOOPAAAA!" och några "HUUH!"

Storbritannien är ointressant, som ganska ofta i denna tävling.

Georigien har ett dumt namn på sitt land, men bidrar med en bra låt, påminnes lite om James Blunt låt Shine, men är väl oundvikligt med tanke på namnet. Liten favorit är den nog i alla fall.

Turkiet däremot har en riktigt bra rocklåt som kan jämföras med Linkin Park. En favorit, helt klart. Förutom att sångaren sjunger bra gör han ett riktigt bra framträdande. Sexboten i bakgrunden var visserligen liiiite väl mycket.

Albanien är det lite Madonna över, okej disco låt men... ja... inget mer.

Island har en väldigt tjock sångerska som de försöker dölja med en ful klänning.

Ukraina har allt, en snygg duktig sångerska i häftig outfit och en bra, annorlunda, rockig låt med känsla. Heeelt klart en stor favorit.

Frankrike har skickat en fotbollsramsa, good for them. Bra för att vara Frankrike faktiskt.

Rumänien har en härlig duett, lite sensuell och med fart framför allt! Läderdräkten funkar på henne, också en favorit ikväll faktiskt.

Rysslands låt ska tydligen vara lite utav ett skämt, men... jag förstår inte riktigt det roliga?

Armeniens sångare är två meter lång, till och med ensam ser hon enorm ut, men hon är skitsnygg och sjunger bra. Bra, absolut men har lite problem med låtens tema, en... aprikos?

Tyskland brukar jag vanligen inte om, de är ju tyskland men i år.. är det en favorit! Både hon och låten är funky liksom och dessutom har hon ett likadant halsband som jag, ett svart taizékors, tror till och med att det är ett riktigt taizékord från Taizé. Störande dock att hon sjunger på sååå dålig engelska. Typiskt tyskar. Och fransmän.

Portugal bidrar med ännu en disneyballad, tyvärr, de är för många sådana i ikväll, jag kan inte uppskatta dem längre. Dessutom sjunger människan inte på engelska, även om hon är söt och sjunger bra.

Israel samma som portugal får vi väl säga, jag orkar inte.

Danmark bidrar med en mysig duett, med svensk låtskrivare.

Sist men inte minst får Spanien sjunga igen på grund av sabotaget, tydligen var det ett "välplanerat" sabotage... kanske av Spanien själva för att de ska få sjunga igen och minnas av alla? Mm? Mm? Deras bidrag är lite som ett cirkusuppträdande för övrigt.

Många bra bidrag faktiskt, men några av mina favoriter:
 1. Ukraina - Sweet People
 2. Turkiet - We could be the same
 3. Tyskland - Satellite
 4. Bosnien Herzegovina - Thunder and lightning
 5. Rumänien - Playing with fire
 6. Georgien - Shine
 7. Azerbaijan - Drip Drop
Kvällens konstigaste låt: Serbien

Några tankar om årets final:
 • Det verkar vara populärt med utfällbara vingar.
 • Island tog med sig en vulkanmodell fär att känna sig hemma, ja, hur skulle de överleva utan ett berg som sprutar lava?
 • Överraskande många bra bidrag
 • Överraskande få riktigt dåliga bidrag
Nu är det dags för poängutdelning!

Syrran påpekar att alla representar från de olika länderna ser ut som plastikopererade horor, jag är nästan beredd att hålla med. Och Danmarks representant ser ut som en homosexuell sork.

Halvvägs genom röstningen leder Tyskland... och på andra plats, Turkiet... tror näääästan jag tycker lite bättre om Turkiet, men tror Tyskland vinner.

TYSKLAND VINNEEEEEER! Visserligen ledde hon så starkt att vi vetat det i typ en halvtimme... men ändå. Det här var faktiskt bästa Eurovision på flera år, för en gångs skulle var det riktigt bra låtar och jag var helt uppslukad, trots att Sverige inte ens var med. Dessutom nöjd med resultatet, tror Turkiet kom på andra eller tredje plats. Fick just reda på att Sverige kom på 11 plats i torsdags, det var 10 som gick vidare. AAAAAH!

Hoppas ni också tyckte om det, pip på er! :-)


Dagens citat:

Representant från Polen: This is the result from the polish people... from Poland.

Vinnaren Lena: "Do I have to sing right know?"
Programledare: "Yes"
Vinnaren Lena: "ööhhm..."

Leker med designen

När jag är klar vill jag aldrig se en stilmall igen.
Hur kan alla vara så bra på det?!

Nu ska jag sova.


Varför hatar alla Sverige?

Antar att jag inte var den enda som som tittade på Eurovision semifinalen igår? Själv vill jag inte ens tänka på det, för första gången någonsin är vi inte ens i final. När jag började intressera mig för Melodifestivalen var Sverige en av de bästa som vunnit massa gånger, kommer ihåg när Charlotte Perrelli vann med tusen och en natt faktiskt. Vi var liksom några att räkna med. Sedan dess har det bara blivit sämre och sämre. Anna var faktiskt duktig, men... fy faaaan vad vi är dåliga ändå. Det som är riktigt irriterande är att det finns typ 6 låtar i finalen som är skrivna av svenska låtskrivare, VARFÖR KAN DE INTE SKRIVA EN ÅT OSS? Tror problemet ligger lite i att folk helt enkelt inte tycker om oss. Det enda de tycker om i Sverige är de storbröstade blondinerna och lagligt snus.Fiasko är vad det är, tänker nog sluta att hoppas på Sverige i alls, Ukraina däremot tyckte jag var helt okej och några andra länder också, blir nog att jag sitter framför TV:n imorgon kväll vid finalen ändå.

Förutom att gnälla om Eurovision har jag gått riskettan idag, en kurs man måste gå för att ta körkort, var ganska kul/intressant med mycket diskussioner om alkohol/droger i trafiken. Dessutom har jag shoppat, det var löjligt svårt att hitta snygga shorts att ha i sommar, hoppas få använda dem under de långa strandpromenaderna i Bibione.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Körkortsläraren under riskettan:
"I Rinkeby har man problem med att gubbarna tuggar cat..."
Jag: "VA?!"

Min första tanke var att folk hade fått för sig att börja tugga på torkat kattkött för att öka potensen eller något sådant dumt. Men, cat är en drog, vilket jag vet, när jag fått tänka efter.

Ett manligt fenomen

Idag har jag ett väldigt viktigt fenomen att ta upp, men först vill jag bara beklaga mig över att det inte längre går något True Blood på onsdagar, slut för säsongen. Då jag inte fått veckans dos lider jag av lite abstinens. Då får man istället trösta sig med vampire diaries, vampire diaries har visserligen ingen Alexander Skarsgård, men de har faktiskt en Ian Somerhalder som spelar Damon, the bad guy, såklart. Ian kommer idag använder som exempel på fenomenet jag vill tala om.

Nämligen killars höftben, eller vad det nu är, V:et. Det är bäst att jag visar er bilden och sen förklarar.Det är så otroligt porrigt med byxor som är lågt skurna att man ser de där benen, det där V:et. Bara jag som skulle bli helt generad och verkligen försöka att inte titta? Det är både otroligt sexigt och nästan lite äckligt på något sätt. På Ian är det sexigt men... jag vet inte jag, det skulle verka anständigare att gå omkring i kalsonger. Det känns så naket, det där V:et är liksom inte en del av benen, snarare underlivet. Öhm... kan man säga underlivet om män? Bara för att retas tror jag att jag gör det. Porr är vad det är i alla fall, och sexigt som in i helvete.

Nu börjar vampire diaries, pip på er! :-)

Bibione

Okej, jag har nu kollat upp vart det egentligen är jag ska. När pappa sa "lite utanför Venedig" hade han inte så stor koll, Bibione, där han ska jobba ligger två timmar med bil utanför Venedig. Så det kanske inte blir att gå runt och mysa i Venedig varje dag, men vi lär i alla fall åka in och titta. Dessutom, Bibione som vi ska till verkar mysigt det med, är typ en liten solig badort med fantastisk strand.
Tror jag kan leva med att ta långa strandpromenader, sitta i solen och läsa, eller gå omkring i stan medan pappa arbetar. Här går jag förhoppningsvis inte vilse i alla fall. Btw, nu får jag ju faktiskt känns mig som alla de där storbloggarna (Kissie, Kenza, Paow) som åker på semester hela tiden. Det som är synd är att jag läste att de även har massa härliga uteställen där man kan dansa hela natten, vilket hade varit coolt, om jag inte åkt med min pappa.

Pip på er!

(Nej, ni har redan fått ett citat idag)

När en dröm spontant går i uppfyllelse

När man pappa kom hem och vi andra som vanligt redan börjat äta för länge sedan gav han mig ett papper. Bara sådär. Pappas vanliga stil, vilket betyder att det kan vara precis vad som helst. Inser väldigt fort att det är flygbiljetter, men det skulle mycket väl vara så att han ger mig hans flygbiljetter bara för att säga "Jag får åka till din drömstad Venedig, inte du" så letar febrilt efter namn, antal eller något sådant.

2 adults

Ååååh vad sanna blev glad, det är dessutom bara typ.. 1,5 vecka kvar? Studenten blev just ännu bättre. Pappa kommer jobba någonstans utanför Venedig, men jag kommer åka in till Venedig och gå omkring och mysa har jag bestämt.

Detta är en bra dag. Pip på er! :-)


Dagens citat:

Lärare Christer (upprepade gånger):
"Men om man ska vara lite grinig..."

Bara jag som undrar varför man måste vara lite grinig hela tiden för? Men jag fick MVG så är nöjd ändå ^^

Sluta dalta med fransmännen

Idag är det dags för första semifinalen i eurovision, Sverige är inte med förrän på torsdag, men tänkte ha det på i bakgrunden i alla fall så man får se vad det är för typer som är med. En av de första saken som jag tänker på och känner mig missnöjd med är att programledarna pratar engelska och franska (och lite norska, men då de är i norge är det okej). NÄR ska vi sluta dalta med fransmännen? Om vi visar dem att det är okej kommer de bara fortsätta vägra lära sig engelska och fortsätta dubba alla filmer. Franska är visserligen ett stort språk, men det är väl typ tyska, spanska och ryska också i det här sammanhanget? Alla andra länder får lära sig engelska, de kan de också göra?! De kan ta och nöja sig med en kommentator på sitt eget språk, så som Sverige och de andra länderna (tror de också har det?).

För allas vänskaps skull tänker jag inte berätta om resten av familjens åsikter när det gäller många av bidragen. Många länder kan man helt enkelt bara ta som ett skämt.

That's all, pip på er! :-)


Dagens citat:

Pappa under min systers konfirmation: "Den här församlingen måste vara väldigt rik som har en så tjock prost."

Nu är det inte långt kvar

Igår lämnade jag in det som antagligen är min sista gymnasieuppgift EVER! Visserligen så var den skitjobbig, men nu är den inlämnad. Idag är alltså min första dag i frihet, men tyvärr känner jag inte riktigt att jag kunnat njuta av den direkt. Dels så hade jag körlektion idag, och till en början gick det riktigt dåligt, tre mototstopp i rad mitt på en trafikerad väg, tack gode gud för min körskolelärare, hur dåligt det än går så låter han lika lugn som om det inte alls gör något att jag står mitt på vägen med motorstopp. Där har vi verkligen någon som passar för sitt yrke. Efter ett tag gick det bättre, men känns ändå som jag vet att jag kan bättre, som alltid, blir jag nervös helt enkelt.

Hursomhelst gjorde detta att jag fick lite ångest, kommer jag någonsin kunna ta körkort? Eller rättare sagt, kommer jag kunna ta körkort innan jag flyttar hemifrån? Typiskt, just när man kan börja ta det lugnt i skolan får man det över sig. Nåja, tänker inte stressa upp mig över det. Däremot så tror jag att stressnivån fortfarande är lite hög i kroppen, kan liksom inte riktigt hitta på något för det känns fortfarande som jag har alldeles för mycket att göra.

Men det är inte långt kvar, exakt två veckor. Efter skolavslutningen tänkte jag försöka smita iväg till Venedig lite. Visst låter det härligt att säga så? Eventuellt skulle det kunna bli verklighet också, pappa ska dit med jobbet och han tycker det är kul med sällskap om jag skulle råka hitta en billig flygbiljett. Vore ashäftigt, alltid vilja se Venedig, skulle kunna bara ströva omkring medan han jobbar. Men först helgen, pappa fyller år och syrran konfirmeras, mycket som händer.

Pip på er!


Dagens citat:

Syrran: "Men vilka skor ska jag ha imorgon! De ena är snygga men dom kan jag knappt gå i, de andra är bekväma men passar inte till kåpan! Vilka ska jag haaaa?"
Jag: "Gå barfota, lärjungarna var barfota! Eller ta lite träplattor och snöra fast vid fötterna, som gammaldags sandaler."

Tillbaka på medeltiden

Vill bara informera om att vi här hemma har varken varmt vatten eller TV, och vet ni vad? Jag orkar inte ens bli förbannad längre. Framförallt vattnet har krånglat hur länge som helst nu och länge gick jag bara omkring och var arg, det är helt otroligt hur irriterande där är när sådana där saker som bara ska funka inte gör det, att inte kunna dusha hemma! Men idag när digitalboxen pajade också orkade jag inte bry mig längre. Istället så satte jag på lite musik, läste lite läxor och senare åkte jag till golfklubben och dushade där. Orkar inte bråka med vår dusch som ibland har liiite varmvatten.

Däremot har jag suttit och längtat efter när jag får flytta till min alldeles egna lilla lägenhet (med betoning på lilla). Tittade på olika bostadområden och möbler idag, hittade en soffa jag avgudade, men tyvärr var den för dyr så får fortsätta leta. På tal om detta tänkte jag uppdatera er med vad det är jag sökt till efter studenten egentligen:

 1. Psykologprogrammet i Örebro - Tyvärr jätte svårt att komma in, men försöker se på det positivt, jag slipper i alla fall plugga i fem år och handskas med örebroare som alla påstår är fientliga mot utomstående och allmänt egna.
 2. Personal, organisation, och ledarskapsprogrammet i Skövde - Titeln på programmet gör er antagligen inte speciellt kloka, men det är massa socialpsykologi blandat med lite ekonomi och sånt. Här kommer jag ganska garranterat in.
 3. I panik la jag till massa andra program efter det, socionom, behandlingsassisten, turism och hotell... ja, som sagt, men antagligen inte aktuellt.
Pip på er! :-)


Dagens citat:

Klasskamrat:
"Jag ville åka till Australien, men sen hörde jag talas om en orm som söker upp människor med sina radarögon och om man försöker fly springer den efter!"

Efter detta spårade samtalet ut totalt, vi kom fram till att den människoätande ormen antagligen hade vingar och små ben också.

Studenten, nu börjar livet?

Till ära av studenten om tre veckor tänkte jag ta och publicera en krönika i just detta ämne. Krönikan skrev jag som en uppgift i svenska C, men det var också ganska kul att skriva om alla idéer om känslor kring studenten. Fast i krönikan framstår jag nog till en början som lite cynisk och sedan blir det smörig kliché av alltihop... men ni får leva med det. Tro inget annat än att jag LÄNGTAR GÅNGER TUSEN till studenten. Tittar redan på lägenheter och önskar de kunde skynda på det här med antagningsbesked. Men alltså, krönika:

Studenten, nu börjar livet?

Under nio års grundskola och tre års gymnasium har vi förberetts för det här, förberetts för att med huvudet före bli utkastade i den stora vida världen, den riktiga världen. Som om inte det vore nog ställs vi även inför ett val som antagligen är det viktigaste i vårt liv hittills, ett val som mycket väl kan avgöra hur resten av våra liv kommer att se ut. Är det så konstigt att man får lite beslutsångest? Är det underligt att man blir lite hysterisk?

 

Många har antagligen redan funderat på vad de vill göra efter gymnasiet ett tag, ändå är det svårt att undvika lite beslutsångest de sista veckorna. För de allra flesta finns tre olika huvudalternativ som är intressanta efter gymnasiet, utbilda sig, resa, eller arbeta. Men när man börjar tänka på det, hur mycket till val är det egentligen? Att få ett arbete utan utbildning är nästan omöjligt om man inte redan har det, särskilt nu under lågkonjunkturen. Resa, det kan man inte göra utan pengar, och hur man ska få pengar utan arbete är ännu en oupptäckt hemlighet. Det som finns kvar är alltså att utbilda sig, men i ärlighetens namn så räcker betygen för många av oss inte till för den där drömutbildningen. Istället slutar det med att man är fast med det där andrahandsvalet som bara är okej, inte det du drömde om. När man väl har insett detta så blir man istället hysterisk, nu därför att det känns som om man inte har något val alls längre.

 

Men hur roligt vore det egentligen om livet var en dans på rosor hela tiden, utmaningar finns trots allt där för att vi ska utvecklas och bli starkare som personer. Nu när vi snart tar studenten finns det så många nya härliga utmaningar att ta sig an. Flytta hemifrån, hitta boende (gärna trångt och långt från centrum, då blir det billigare), ordna hemförsäkring, betala räkningar, tvätta kläderna själv, i en antagligen obehaglig källartvättstuga, kanske ansöka om ett studielån som man kommer få ägna resten av livet att betala av. Som jag sa, fullt av möjligheter.

 

Ändå kan jag ärligt säga att varje fiber i min kropp längtar efter att ta studenten. Kanske är det inte riktigt så att hela världen ligger öppen för mina fötter, men det är ändå något helt nytt som väntar mig. Jag tror att vi alla är lite rädda, eller kanske skräckslagna för det som komma skall. Det där med arbete, eller utbildning, det ordnar sig nog, men kommer vi fortfarande vara lika nöjda med våra val om tio år, eller kommer vi att se tillbaka och ångra att vi inte tog chansen att göra något annat, det är det jag är rädd för. Men att stanna kvar ännu ett år på gymnasiet är nog det sista jag vill, det hade sin charm, men nu är det dags att gå vidare ut i världen och oavsett var jag är om tio år tänker jag göra mitt bästa för att se till att vägen dit blir ett äventyr.

 

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag:
"Vore det inte coolt att ta en bullsmet och göra en jättebulle?"

Uppdatering

Ja, det var länge sedan mina vänner... men ni vet hur det blir, eller jag vet hur jag blir snarare, om jag inte bloggat på sådär 1 vecka har jag ganska svårt att komma tillbaka till det, det blir för mycket jag vill säga men inte orkar. Senaste veckan då jag haft lust att blogga så har jag inte haft något internet, vilket också varit ett problem. Sen har det nog varit lika bra att jag inte bloggat vissa dagar, skulle bara blivit deppigt dravvel. Har man ingen lust kan man lika bra skita i det.

Nu släpper vi det där. Jag har i alla fall en ny dator nu, hurrah! Solen skiner och jag... känner mig visserligen inte på topp, men tänker å andra sidan inte låta mig dras ner av all skit. Jag skiter i skiten just nu. Dessutom, dagarna går, snart kommer studenten, snart kommer sommaren, och snart blir allt bättre tror jag.

Så, vad händer? Imorgon ska mamma tatuera sig, jag ska med som moraliskt stöd, på onsdag är det SP07's studentskiva, blir nog helt okej. På fredag är det en till. Sen plugga i helgen till naturprovet, sen skola mån-ons, och sen, sen... då får jag egentligen åka till A! Kommer inte att ha träffats på fyra veckor *längta ihjäl sig*.

Så, det var en uppdatering, lägger förhoppningsvis ut bild på mammas tatuering imorgon, en golfspelare ska det bli.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Pappa: "Vi är ett fredsbervarande land! Vi krigar för freden! Vi dödar alla så blir det fred!"

(Pappa är en oändlig källa full av citat...)

RSS 2.0