Superkvinna

Idag har jag haft en superkvinna-dag. Lägga märke till ordet dag. Ibland så glänser jag till kort och starkt.
 
Först jobb. Sen skrev jag en verksamhetsberättelse till årsmötet för Skövde Katthem på lördag. Sen gick jag vidare till köket för att baka bröd (okej, det var en sån där mix man blandar med vatten) och göra egen kycklingsoppa med massa grönsaker jag knappt kan namnet på. Samtidigt bättrade jag på ett personligt brev och städade undan i köket. Sen åt vi middag (vem äter nybakat bröd och hemmagjord soppa till middag? Inte vi). Efter detta hade jag lite energi kvar till att läsa ett kapitel i Flickorna, en bok i kursen Genus i Litteratur som jag läser lite på fritiden sådär.
 
Nu vill jag bara stirra in i väggen, men det är lite som att springa på ett rullband, även om man stannar det så fortsätter man att gå på automatik när man går av. Att fortsätta går inte heller, då kommer jag snubbla och bli avkastad tror jag. Tvångsavslappning med L word nu tror jag.
 
 

Med Vänliga Hälsningar Feminismen

Fick hem ett paket idag som jag ytterst spontant budade hem från tradera i helgen. Gillar lilla hälsningen de skickade med i paketet.
 
 
Gillar dem skarpt, lagom till internationella kvinnodagen på lördag också. Jag budade som sagt hem dem på tradera men finns även i deras butik en och annan groda. Betalade hela 29 kr inklusive frakt.
 
 
.

Kungsberget

Så var vi hemma igen, egentligen i söndags, men blev inte av att jag postade inlägget förrän idag. Kan sammanfatta resan med ett par bilder.
 
Thomas och jag stod för matlagningen när vi kom fram till stugan.
 
 
Hela glada familjen, inklusive Thomas och syrrans pojkvän.
 
 
"Stugan" var för övrigt ett hus med fyra sovrum och åtta bäddar, antagligen större än huset hemma i Snesslinge. Det mesta var redan uthyrt, så detta vad var vi hittade, mitt ute i ingenstans även känt som "Åmot". Det första vi såg av Åmot vara en karavan med med hästar och vagnar som tog upp halva vägen. Under natten kom det dock faktiskt snö i Åmot, dagen innan var det i stort sett barmark.
 
 
Sen var det bara ut i backen och åka. Nästan första gången för Thomas dock.
 
 
 
 
 
 
Filmade till och med en bit sista åket, visserligen medan det var plant (varning för högt och dåligt ljud).
 
 
 
På det hela, huset var jätte mysigt, galet skönt att bara komma bort i ett par dagar och koppla bort. Att åka skidor är lite speciellt, särskilt att åka "störtlopp" en bit och svisha fram. Speciellt med tanke att jag är rätt pissdålig på majoriteten av sporter som kräver balans och kordination, men av någon anledning klarar av skidor rätt bra. Tack föräldrar som tvingat in mig i skidskola varje år sen jag var liten.
 
 
 

RSS 2.0