Lite som i ett gammalt spökhus

Helt lätt var det inte, men har lyckats ta mig till hemma hemma med alla väskor (med betoning på ALLA, när man ska flytta hem i över två månader blir det en del). Sista dygnet i lägenheten i Skövde var det mest ett enda kaos, eftersom de ska bygga om i sommar så skulle allt flyttas, tömmas och täckas över. Såhär såg det ut när jag till slut var klart med allt, med lite hjälp av Hanna.

Och så ska den stå tom i sommar. Förutom en ensam krukväxt som tyvärr nog kommer avlida, men hittade ingen som var speciellt villig att ta hand om den.


This Afternoon

På samma sätt som gårdagen var seg och jobbig har denna dag varit chill, rent av lite feel good. Chill är i och för sig att överdriva med tanke på att jag har försök packa ner min lägenhet i lådor, och packa ner alldeles för mycket kläder i för små och få väskor. När jag inte orkade mer packning så åkte jag dock till Töreboda för att äta lite våfflor med ett trevligt gäng, och då blev det väldigt chill. Trevligt prat och goda våfflor. Så nu får ni en mysig chilllåt som passar just idag.Imorgon bär det av hem till Östhammar med kläder som ska räcka i två månader, för nu lämnar jag Skövde för sommaren. Kommer tillbaka i slutet av juli för att flytta till nya lägenheten.


Down

Har lite utav en helt galen dag. Inte för att det egentligen hänt speciellt mycket, ändå alldeles för mycket. Jag är en enda hormonkatastrof, eller kan i alla fall skylla på det. Känner mig lite som ett vrak. Fast kan ha att göra med sömnbrist, en lägenhet som är i kaos eftersom jag försöker packa ner den i lådor, har sagt hejdå till underbara klasskamrater som jag inte kommer se på månader, sett sista avsnittet någonsin av Greek (som jag tog mig igenom gråtande med Ben and Jerry), och bara... saker, för mycket att tänka på. Dock hade jag en riktigt bra utekväll igår, sista studentsittningen innan sommaren, stämningen var i topp. Här var en låt som kändes passande för idag dock.Antagligen är det sömn jag behöver i första hand, men bara därför känner jag mig nästan pigg nu. Jag jobbar på det.


Tågluff 2011

Idag var tanken att jag skulle göra samma sak som jag skulle ha gjort igår, det vill säga börja på min hemtenta. Vad har jag gjort istället? Drömt mig bort och planerat inför sommaren. Ni förstår, i påskas föddes en idé om att ge sig ut och tågluffa i sommar. Eller mer riktigt, Tess hade en idé, och jag bestämde mig för att jag minsann skulle följa med henne. Har varit allmänt extatisk över detta länge nu, men ville inte skriva något förrän jag visste att det skulle bli av, men för några dagar sedan så bokade jag flygbiljetten hem, så nu är det bestämt!

Man kan ju undra varför jag behöver en flygbiljett när jag ska tågluffa, men eftersom jag bara hade tid och pengar för att tågluffa i tre veckor så tänkte jag flyga hem från Barcelona. Låt mig visa lite hur vi tänkt.Något sånt alltså. Ska bli helt galet roligt misstänker jag. För att inte tala om lite läskigt. Nåja, ner till Barcelona ska vi väl ta och i alla fall, för den 28/7 går mitt flyg därifrån, Tess ska antagligen ta sig hem tågvägen via Paris och Amsterdam.

Ikväll däremot blir det Eurovision hos Annelie, med chips, choklad, och härliga onyttigheter... Heja Sverige! Eller ja, är ju inte jätte förtjust i Saade och har inte hört resten än, så kan ju hända att det dyker upp några bättre. Jag avlägger rapport imorgon.


The wait is almost over

Jag har inte alls varit duktig på att uppdatera om True Blood senaste tiden, det har kommit ut flera nya så kallade "waiting sucks" videor som jag inte ens sett, nästan alla av de viktigare karaktärerna har en egen som ger en liten sneakpeak på vad säsong fyra har i lur för dem. Men idag så såg jag en ny underbar teaser för nästa säsong, en liten minitrailer. Som sagt, underbar, säsong fyra blir nog helt i min smak. Ber om ursäkt för att videon egentligen är för bred för bloggen, men html koderna vill inte samarbeta idag.Idag såg jag för övrigt klart säsong tre tillsammans med Angelica för andra gången, har ju sett den tidigare själv. Resten av kvällen blir det nog Eurovision semifinal, om inte Sverige går vidare i år heller... ja, då blir jag sur helt enkelt.


Just the way you are

Hade egentligen tänkt ha en helt annan låt som dagens låt, men när jag sitter här och lyssnar på sommaregnet med fönstret på glänt så översköljdes jag plötsligt av en våg av optimism och bara ler lite liksom. Allting blev lite underbart, och det här är en underbar sång.Mitt humör kan mycket väl ha att göra med att jag bokade flygbiljett tidigare idag, men det ska jag berätta mer om i nästa inlägg.


En dag i solen

Idag har jag verkligen varit ute hela dagen, det började med att jag mötte upp Åland kvart över tolv med mission att göra min cykel funktionsduglig igen. Det började med en promenad till biltema för att köpa en ny slang till däcket. Tre timmar senare hade vi faktiskt lyckats, och då hade jag dessutom en ny korg och lås till cykeln.

Då fick Åland idén att vi skulle dra dit lite mer folk och grilla, så vid femtiden hade jag, Åland, Annelie, Angelica och Hanna intagit innergården, borden och grillen som ligger mitt i klungan av hus fulla med studentlägenheter. Lite såhär såg det ut.

Riktig lyxmiddag blev de och jag är nu så mätt att jag aldrig mer vill äta ungefär. Vi fick dessutom sällskap av en punkare vid namn Magnus som hade en grön två decimeter hög tuppkam som vi pratade en hel del med. Sen hängde vi lite hemma hos mig och vid tiotiden tog jag en liten promenad med Annelie och vovven, fortfarande i shorts. Då blev jag helt plötsligt lite kär i svenska sommarnätter.


En tidig morgon väntar

Trots att det strider mot alla naturliga instinkter är jag redan påväg mot sängen. Imorgon är hela dagen fullplanerad och den börjar med att gå upp klockan sju. Jag förstår inte hur jag klarade av att gå upp halv sju nästan varenda dag när jag gick gymnasiet, nu gör jag det kanske en gång i månaden.

I alla fall, imorgon ska jag först på fadderutbildning fram till halv fyra eftersom jag ska vara fadder under introveckan på högskolan nästa år, sen har jag en timme på mig innan jag ska möta upp ett gäng tjejkompisar för middag och bio (red riding hood). Kan egentligen inte säga att jag klagar, verkar som det kommer bli en rolig dag.

God natt!


Marching band of Manhattan

Så, mitt nyfunna intresse för Death Cab for Cutie fortsätter att blomstra, så nu får ni ännu en dagens låt av just dessa, visste inte riktigt vilken av låtarna jag skulle ta faktiskt, men blev denna.Snart ska jag iväg på föreläsning mellan ett och fem, hoppas ni får en bra dag!


Lite varm i hjärtat

Jag erkänner att det har hänt ganska ofta att jag gråtit till filmer, och vissa gånger även till serier, men ikväll hade ändå jag och TV:n en riktigt speciell stund. Tittade på Greek som jag tagit upp igen, säsong 3, avsnitt nio, och det var en scen, så... underbar och helt enkelt fantastisk att jag började gråta lite. Hjärtat liksom hoppade över ett slag och jag kände mig alldeles varm. Och jo, jag vet redan att jag typ borde skaffa mig ett liv, jag jobbar på det, men så länge tänker jag fortsätta gråta till TV:n. Naturligtvis var jag tvungen att lägga upp scenen på youtube så jag kan visa den... Så speciell kanske den inte verkar, men mitt hjärta klappar helt enkelt för dessa två. Dessutom har de så underbar kemi genom hela serien.Så underbart, och det tog riktig självbehärskning för att inte se ännu ett avsnitt, men å andra sidan, de kanske förstör allt i nästa, så ska ta och leva lyckligt ovetande ett tag. Btw, jag kommer typ hoppa på nästa kille jag ser med handvärmare, efter den här videon är jag lite kär i det. Och just ja, valborg igår, hade en riktigt bra dag, grillade i parken men vänner och sen hängde vi hos mig där vi försöka flirta med killarna som hade fest mittemot från fönstret.


RSS 2.0