Uppdatering från Island

Jo, jag lever fortfarande, flyget till och med ovanligt bra, ja själva flygresan alltså, att jag var närapå att missa flyget eftersom min lärare hade bokat min biljett i fel namn var en annan sak.

Hamnade bredvid en kille från Kalifornien på flyget, det var lite coolt och vi småpratade lite, vad en kille från Kalifornien vill ha att göra på Island är ju en annan fråga... eller faktiskt, an jag nog förstå honom för naturen här är faktiskt riktigt överväldigande. Det första vi gjorde var att bada i varma källor med alldeles blått vatten, det var inte illa det heller, tempen låg på.. 37-40 grader ungefär. Men snart ska vi iväg och grilla så tänkte bara slänga upp några bilder från dagens utflykt vi elver gjorde på lite eget bevåg medan lärarna festar i Gisli's sommarstuga.

Men snart ska vi iväg och grilla, så...

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jenny:
"På färöarna finns det typ bara... 47 färöhästar."
Jag: "Färöarna... det tillhör väl typ Gotland?"
Jenny: "Sanna..."
Jag: "Eller typ Danmark då kanske, spela roll?"
Jenny: "Det ligger typ mellan England och Norge."
Jag: "Jo, men det var typ... exakt vad jag menade."

Ingen mera födelsedag

Såå, nu är alltså min födelsedag strax slut... det har en lite ovanlig födelsedag, men jag tycker inte att jag har anledning att klaga direkt.

Min presenter (från föräldrar):

  • Strumpor
  • Pjyamas
  • Ett besök hos frisören med klippning och färgning
  • Påslakan
  • De betalar min tatuering
  • De skickar mig att besöka min kusin i London och även gå och se en musikal där.

Jag är nöjd :-) Även om barnet i mig skulle vilja haft något "hårt" paket. Jag menar, det är ju fantastiska presenter, men de flesta kan inte utnyttjas direkt, barnet i mig vill ha något att pilla och leka med genast. Men har ju lite pengar från släkten att köpa något för... funderar faktiskt på en PSP 3000, någon som har någon erfarenhet av en sådan? Jag tycker dom verkar coola ^^

Bara typ... 11 timmar kvar innan jag påbörjar resan till Island, måste packa! Återkommer typ... 7/9? En måndag är det i alla fall.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Elina (som råkar få syn på en bh i storlek... F?):
"Titta! En mössa för siamesiska tvillingar!"

Grattis till mig!

Ja, nu har dagen kommit, idag fyller jag 18 år. Numera är jag vuxen och ansvarig och allt sånt där. En minut i tolv igår fick jag lite panik och insåg att jag göra en sista oansvarig handling, så jag kastade en bit papper på golvet, OCH TOG INTE UPP DEN!

Men, hur har min födelsedag varit än så länge då? Nja, för det första så sjöng inte min familj för mig imorse, för första gången i mitt liv och trots att jag aldrig direkt tyckt om det där så upptäckte jag att jag verkligen saknade det. Det var bara mamma hemma så jag antog att hon kände sig dum om hon sjöng själv. Dessutom hade jag själv sagt att jag inte ville ha några presenter på morgonen, så... det var ganska mycket som vilken morgon som helst. Tessie ringde dock och sjöng för mig, en timme INNAN jag skulle gå upp. Fast det var lite kul ^^

Resten av dagen... ja, det han varit ganska mycket som vilken annan dag som helst den med faktiskt. Förutom att jag oroar mig lite över att jag verkar vara konstant kissnödig? Känns inte riktigt rätt, men åker till island imorgon så kommer inte ha en chans att kolla upp det.

Till sist så mobbar facebook mig, när jag gjorde testet "hur bra i sängen är du?" fick jag svaret usel, vilket var totalt orättvist  med tanke på frågorna dom ställde och när jag gjorde testet "Vilken låt beskriver din personlighet?" fick jag svaret att jag var djupt deprimerad och antagligen skulle ta livet av mig snart. Det är inte ens en låt?

Från och med nu tror jag dock att dagen ska börja bli bättre, efter skolan blir det pizza med kompisar och sen hem och äta hallonpaj och öppna presenter.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag:
"Säg något som gör mig glad, då kommer jag sova bättre."
A: "Ehm... Älskar dig min duva, vill ha dig i min luva."

En riktig överlevare

Jag är lite stolt över mig själv faktiskt. Idag visade det sig att jag har riktiga överlevar instinkter, vem hade trott det säg?

Det hände imorse när jag skulle ta på mig mitt favorit armband, samtidigt som jag fick se att katten Birdie satt på toalettringen och ingen hade stängt locket. Eftersom Birdie är... ja, som hon är, tyckte jag det var bäst att flytta på henne och stänga locket innan hon ramlade ner. Men vad tror ni istället händer? Jag tappar armbandet i toalettstolen. Under en sekund hinner jag se hur det sjunker, men sen tvekar jag inte ens utan sticker ner handen i toaletten och fiskar upp det. Jag är så stolt över mig själv, en annan kanske skulle ha tvekat inför synen av toalett vattnet, vilket kanske skulle ha betytt döden ute i vildmarken! En riktig överlevare, det är jag det. Dock så tvättade jag både armband och hand ganska febrilt sedan, så ni KAN ta mig i handen.

Förutom detta har det varit mycket på sistone, skolan, 50-års fest i lördags (där även jag firades). Dessutom fyller jag år på torsdag och åker till Island på fredag.

Då är det tur att man har en Kalender, som jag. Dessutom är det kul att sitta och rita hjärtan i den. Visste ni att det är 37 dagar kvar tills jag ska ha läst ut "Brott och straff"? Eller att det är 17 dagar var tills jag träffar A nästa gång? Sådana bra saker skriver jag upp i MIN Kalender.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Jag (står vid kartan och ska visa några ettor vart det egentligen är jag ska åka på fredag):
"Så flyger vi från Stockholm, ääända upp till Island."
Jenny: "Det där är inte Island."
Jag (upptäcker att jag pekat på en Ö tillhörande nordpolen): "Inte?"
Jenny: "Du kanske borde följa med ettorna till Geografin."
Etta: "Snarare gå om grundskolan."

Jag hade faktiskt MVG i Geografi, faktiskt.


Skolstart

Imorgon så börjar skolan igen. Det är knappt så man kan tro det, och även om jag såklart inte ser fram emot det så är jag inte heller lika deppig som de flesta kompisar över det. Antagligen för att jag inte tänker särskilt långt.

Jag menar, imorgon kommer vi antagligen bara att få nya scheman (som antagligen kommer ändras fem gånger innan vi får det riktiga schemat, om schemaläggaren håller på sin vanliga standard) och få titta på kursplaner. Men sommarlovet har varit bra för mig också, det känns som lite utav min skoltrötthet har hunnit rinna. I år ska jag minsann hålla koll på varenda papper och göra prydliga anteckningar varrenda lektion. Kanske prövar jag till och med på att sova mera på natten. Tror ni mig inte? Då ska jag berätta för er att jag faktiskt har varit och köpt två astuffa skrivhäften med skelett som spelar gitarr, en svart mapp, en stiftpenna och ett sudd. Kanske ska jag till och med lägga fram kläder som jag ska ha imorgon.

Men sen vet vi alla att jag nästa vecka kommer gnälla och klaga någon gång nästa vecka. Nästa vecka åker jag ju dock till Island, dagen efter att jag fyller 18 år, har fortfarande inte riktigt hunnit förstå något av det. Så, tror jag är nöjd om jag överlever morgondagen.

Btw så har jag fått hem oblivion nu! Satt och spelade non-stop i tre timmar, tills mamma kom hem.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Emmy:
"Killarna som börjat sjuan sitter bara och stirrar på en hela tiden, de är värsta... kåta! Och tjejerna bara tittar värsta bitchigt på oss!"

Chess

Idag när jag var påväg hem från A så råkade jag på en låt från musikale Chess som det var länge sedan jag lyssnade på. Det dröjde inte länge förrän jag letade fram resten av Chess låtarna jag hade och satte dom på repeat.

Förstår inte hur folk inte kan känna till denna underbara musikal. Det är få, få, få låtar som får mig att rysa av välbehag som en del chesslåtar gör, de är så... fullproppade med känslor! Jag älskar det! Nu MÅSTE ni titta på klipper nedan, vilket åtminstone är EN av mina favoriter. (Ni måste inte alls titta förresten, youtube är dåligt och hade inte det klippet jag var ute efter, får försöka ändra på det, under tiden från ni titta/lyssna på en chessklassiker som till och med ni okultiverade personer där ute har hört någon gång. Men framför allt Helen Sjöholm, och Josefin också för den delen, är så OTROLIGT bra att jag inte tröttnat riktigt än.).


För övrigt så har jag spenderat de senaste två veckorna i sällskap med A, nästan i alla fall. Nu är han hela tre år äldre än mig eftersom han fyllde 20 i torsdags och jag fyller inte 18 förrän om två veckor. Så, jag har två veckor på mig att skryta om min tre år äldre pojkvän. Av mig fick han förresten en Michael Jackson T-Shirt och en speciell film jag visste att han ville ha. Dessutom får han ju köpa på systembolaget nu, vilket skulle kunna vara lite utav en tillgång för mi, vem vet. Något annat kul som hände hos A var några timmars tjejsnack med Emma och My, tjejkompisar till honom vilka uppskattas högt då A och hans killpolare ofta verkar obenägna att prata om mycket annat än warhammer och öl. Tack för det, tjejsnacket alltså, var mys.

Det här inlägget kanske skulle ha hetat "Kirres fest" om det inte vore för att jag inte kunde gå på den. Min mage flippade ur efter allt fika på A's födelsedag. Så medan de andra hade kul låg jag nog och tyckte synd om mig själv, eller ja... jag hade ju A i alla fall, så det var inte en helt bortslösad kväll.

På tal om den kvällen så spelade jag en del TV-spel, och råkade introduceras till the elder scroll. Dåligt nog har A en gammal x-box och jag en 360 så nu har jag inget annat val än att köpa the elder scrolls 4, oblivion, som verkar riktigt mys. Pipen ska nörda sig jätte mycket med det spelet. Detta vågar jag knappt erkänna, men efter att ha beställt spelet idag (efter att strykit ett lass med tvätt för att fjäska lite för mamma) så ägnade jag någon/några timmar med att läsa igenom större delen av användar manualen som jag hittade. Kommer nog underlätta en del för mig dock.

Imorgon är det Pölen cup som gäller, kanonstart klockan åtta, aka jag måste gå upp typ... halv sju? Så natti.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Emma: "Om jag någonsin blir våldtagen ska jag göra mitt bästa för att gapskratta genom alltsammans och sen ska jag ge tummen upp och säga 'grattis, du har fått HIV'"

(Tror inte någon som känner Emma läser bloggen, men försäkerhets skull, hon har alltså inte HIV, det vore bara ett slag i ansiktet på våldtäcksmannen.)

Handsydda kashmir kappor från Tyskland

Nu börjar bloggen se vettig ut igen, och jag tror jag tycker om det. Ingen flashig design som något proffs direkt, men med tanke på att det nu är jag jag, pipen som suttit och lekt med stilmallar och kodmallar så är jag nöjd.

Idag har jag varit och spelat golf på Örbyhus golfklubb, tävling till och med, men det gick ganska mycket åt helvete. Visste redan innan att jag inte tyckte om den där banan och nu mindes jag varför. I slutet av banan har dom en riktig mördarbacke som kan ta död på folk i värmen (i alla fall om dom är 70+) och tro mig, det var inte bara en backe, utan den var BRANT verkligen. Hade jag råkat snubbla (något inte helt ovanligt) skulle jag antagligen ha forsatt rulla tills jag var vid början av backen igen. Tydligen ska det finnas en golfklubb i Sverige som faktiskt har ett rullband, den skulle jag vilja besöka.

Förutom detta så åkte mamma och jag till Uppsala för att leta klänning till henne och presenter till emmy, bland annat i alla fall. Att leta klänning till mamma var verkligen intressant. Vi lyckades hitta en riktig snobb butik som hade handsydda jackor från Tyskland, helt i kashmir. Kvinnan i butiken hade nästan kunnat ha pratat ett annat språk. Helt klart inte något för oss i alla fall.

Nu tror jag dock att jag ska krypa till kojs, imorgon ska jag och vampyrissan möta A i Uppsala, vi ska också virra omkring på biblioteket där, det är nästan enormt och jag har aldrig fått chansen att undersöka det! Vi ska på upptäcksfärd ^^

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Pappa: "Rita något på min arm."
Jag: "Kan rita en döskalle!" *ritar på papper*
Pappa: "Nä, jag vill ha en som ser ut som fantomens ring" *ritar på papper.*
Jag: "Meh... Det där ju en halloween-pumpa ju!"

Sensuell touch

Ja, efter att ha läst kanske för mycket i Lucyfer's blogg så bestämde jag mig för att renovera bloggen lite (kanske sexa upp den lite? Tyckte det var ett kul ord). Framförallt har jag länge irriterad mig på att de med Internet explorer inte har kunnat sett ett skatt av min header, och dessutom har jag aldrig varit ett stort fan av brunt i längden, jag tröttnar. Rött däremot har jag alltid varit ett fan av. Nu är bloggen måhända enklare, men snygg ändå tycker jag. Dessutom hoppas jag verkligen att även de med Explorer kan se något, får fråga A om det.

Lucyfer's blogg tyckte jag var otroligt intressant på många vis. Jag hat-älskar den. Jag beundrar den och föraktar den, älskar och hatar den. Men en sak är klar, beundrar starkt att hon kan leva ut sina behov utan att bry sig om vad någon tycker om henne.

För övrigt så har vampyrissan och lill-syrran gett med helkroppsmålning. Bland annat står A's namn både här och där, men tydligen säljer jag också kyssar, och... annat. Eller är det bara jag som tolkar det så när man skriver 2000kr/h? Nåja, jag är inte så billig åtminstone (tror visserligen att min lill-syrra skrev 200kr/h, fyyyy). Något jag faktiskt tyckte om var en dagslända och orden "Live for the moment".

På tal om det här med tatueringar så närmar sig min 18 års dag nu och mina planer på att tatuera mig börjar verkligen få liv, jag vet vad jag vill tatuera, jag vet var på kroppen jag vill göra det och jag vet hos vilken studio jag vill göra det, och jag känner mig ganska nöjd med allt ihop.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Emmy:
"Rita en gurka!"
Vampyrissan: "Ska jag rita två äpplen också?"De där bilderna...

Okej, jag blev lite försenad, men de två senaste dagarna har varit äckelfulla, efter att ha vant mig vid att såsa omkring i huset var det lite utav en chock. Idag skulle jag ha tittat på prideparaden, men fastnade på en loppis i täby. På loppisen däremot gjorde jag riktiga fynd, och vi hade kul så, det var nog en lyckad dag ändå. Vi åt sushi! Men nu till de där bilderna, för efter midnatt igår stod jag och kokade makaroner och imorse gick jag upp närmare halv sex. Att skriva är ansträngande.Detta är Putte, igelkotten som kröp in i vårat yttertält när vi var i örebro och började naffsa på soppåsen. 
Bullar på påsar, FÖRSÖKER dom ens få dom att se goda ut? Blek och snorig, det tycker jag den verkar (även om jag säkert åt tre stycken på raken).
Birdie har börjat klättra i träd, och häromdagen fick jag klättra upp och hämta henne eftersom hon inte kunde/ville komma ner. Inte är jag ovig inte!

Nu ska jag få mig en välförtjänst sömn tror jag, men jag vill och utnämna ett tack till deltagarna på Tessies killfest, vi var assnygga killar, antagligen de snyggaste i hela östhammar.

Pip på er! :-)


Dagens citat:

Kirre:
"Jag såg Simon igår, han har skaffat flickvän!"
Jossie: "Säker? Kan det inte ha varit hans lillebror?"

RSS 2.0