Sluta dalta med fransmännen

Idag är det dags för första semifinalen i eurovision, Sverige är inte med förrän på torsdag, men tänkte ha det på i bakgrunden i alla fall så man får se vad det är för typer som är med. En av de första saken som jag tänker på och känner mig missnöjd med är att programledarna pratar engelska och franska (och lite norska, men då de är i norge är det okej). NÄR ska vi sluta dalta med fransmännen? Om vi visar dem att det är okej kommer de bara fortsätta vägra lära sig engelska och fortsätta dubba alla filmer. Franska är visserligen ett stort språk, men det är väl typ tyska, spanska och ryska också i det här sammanhanget? Alla andra länder får lära sig engelska, de kan de också göra?! De kan ta och nöja sig med en kommentator på sitt eget språk, så som Sverige och de andra länderna (tror de också har det?).

För allas vänskaps skull tänker jag inte berätta om resten av familjens åsikter när det gäller många av bidragen. Många länder kan man helt enkelt bara ta som ett skämt.

That's all, pip på er! :-)


Dagens citat:

Pappa under min systers konfirmation: "Den här församlingen måste vara väldigt rik som har en så tjock prost."

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Haha, jag håller med dig. Att vi behandlar fransmännen som kungligheter är inte rätt. De får ta och lära sig engelska - som alla andra!



Kram

2010-05-25 @ 23:26:32
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

hur är din onsdag bejb? (:

2010-05-26 @ 14:45:14
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: Jag

Om du har Angus Young som stilförebild, men inte vet hur du ska se ut som honom; Kika in i min blogg. Idag har jag snott hans stil men imorrn blir det någon helt annan, liksom igår.



http://snostilen.se

2010-05-26 @ 16:28:36
URL: http://snostilen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0