Övergiven

Igår åkte gruppen från skolan en sväng till Thaihouse på lunchen för att fira att vi snart är klara med en inlämningsuppgift, eller ja, kanske inte snart som vi hade hoppats, men finns alltid tid för thaibuffé. När vi kommer dit får i alla fall Anki syn på den här lilla gubben som satt och såg allmänt förvirrad ut under ett träd, med kopplet liggande bredvid på marken och ingen ägare inom synhåll.



Räddningspatrullen i form av grupp F1 kom förstås genast till räddning (hade det börjat regna kan jag slå vad om att vissa djurälskare i gruppen ställt sig på alla fyra bara för att han inte skulle bli blöt, eller tagit med honom hem). Polisen ringdes, men fick inget svar. Istället pratade vi med några poliser på plats för att äta lunch som ringde dit en patrull. Efter att polisen tagit över hunden och vi var inne för att äta hade tydligen någon kommit förbi och plockat upp honom. Man får hoppas att det var någon stackars tant som tappat kopplet, och inte en idiot som tror att det är okej att lämna en hund lös mitt i stan medan man äter. Han gör ett ganska duktigt jobb på att se övergiven och emlig ut i alla fall, och det funkade nog för honom, många klappar fick han.

Kommentarer
Postat av: Anki

haha räddningspatrullen F1!

2012-04-27 @ 09:03:59
Postat av: Gaymasen

Naw vad söt. Men hoppas någon SAKNAR hunden sen också.. Tragiskt annars.



Och thaihouse. Där var vi stamkunder förut. Nu äter vi typ aldrig där längre, haha.



Och ja lägenhet med loft är underbar. Fast jag är mer kär i den än min karl. Men vilken det än blir, så blir det bra. ^^

2012-05-10 @ 10:56:37
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Gaymasen

HAHA! Be om att få den retroaktivt, det är du värd om han ska nörda Diablo. ;-)

2012-05-24 @ 18:55:29
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0