He's such a tease...

AAAAAAHHH! Det har kommit ut en ny teaser till säsong fyra av True Blood! Som om detta inte var underbart nog så är den dessutom ur Erics perspektiv. Det man får se är mer eller mindre än scen från inspelningsplatsen med Eric. Som vanligt, vill ni inte veta, titta inte, men det är bara en liten teaser som sagt.



Om ni skulle vilja ha lite spoilermaterial inför säsong fyra så har något som kallas PaleyFest just ägt rum i USA. Jag är inte helt på det klara på vad PaleyFest är egentligen, men True Blood teamet var där i alla fall och svarade på frågor om säsong fyra, och True Blood's Nest har sammanfattat vad de fick reda på här, tillsammans med en massa bilder. För er som väntar på att säsong 3 ska komma till Sverige, den kommer tyvärr inte förrän EFTER sommaren. Inte okej av SVT att säga att den först skulle komma i början av 2011, och nu säga att den kommer efter sommaren.

När vi ändå talar om det, ikväll ska det tittas på True Blood tillsammans med Angelica, säsong två.


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag är faktiskt lite besviken på SVT för det. I början av förra året, då de sände säsong 2, räknade jag med att bara behöva vänta ett år. Smått besviken? Ja.



Kram

2011-03-08 @ 21:09:13
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0