Love in Salzburg

Jag ar utan tvekan kar i Salzburg, sa otroligt mysig och charmig stad, och anda full av liv. Och pa vart hostel Muffin ar det underbar stamning, redan nar vi kom hit sent i mandagskvall sa halsade vi valkomna av massa Amerikanare, Australienare och massa andra som ocksa precis hade kommit. De gjorde sitt basta for att anordna en fest i kallaren, men med tanke pa hostelets bar for tillfallet inte hade nagon alkohol var det lite svart. Anda bjod nogon snall manniska oss pa ol och sen drog vi ner ett gang pa stan vid tolvtiden. Vi var ett brokigt gang, tva svenskar, tva fransyskor, en australienare, en full spanjor som visade vagen och en kille med okand nationalitet. Visserligen ar Salyburg inte ett sa stort stalle, och det var efter tolv pa en mandag, sa fanns knappt nagot folk ute. Anda lyckades vi ga till sakert fyra olika stallen och komma hem efter fyra. Vi borjade helt enkelt dansa i gangen mellan baren och borden sa hangde folk pa.

Har under tiden har traffat sa mycket roligt folk, som den unga operasangaren fran Los Angeles som ar har med sin kor for att ga pa auditions och tavla i nagan kortavling, och britter som var har for att titta pa fotboll.

Idag tog vi taget till Werfen och besteg ett berg for att titta pa varldens storsta isgrottor. Sen vandrade vi bara runt i Salzburg, som ar otroligt vackert pa kvallen med alla upplysta byggnader och omgivande bergen. Helt plotsligt vandrarde vi in i en performancedans forestallning framfor en upplyst kyrka som var helt oppen for allmanheten.

Nu regnar det dock, och vi sitter pa Muffin, dvs hostelet for att vanta pa vart tag, som gar halv tva inatt... Efter att ha varit ute de tva senaste natterna har i Salzburg ar jag minst sagt lite trott, men med tanke pa att natttaget till vart nasta stopp, Ljubljana i Slovenien bara ar fyra timmar langt, alltsa framme runt sex pa morgonen lar det inte bli mycket till somn.

Pip fran den magiska staden Salzburg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0