Kaos i Nice

Nu var det ett tag sedan jag hade tid att skriva, sist var jag i Ljubljana. Darifran akte vi till Venedig, och sen till Genova, en stad vid italienska kusten, fran vilken vi utforskde andra italienska kuststader och sag lutande tornet i Pisa. Igar anlande vi vill Nice pa franska rivieran, dar vi i sista minuten hade lyckades boka vad som verkade vara ett underbart hostel nar alllt annat var fullt.

Visst later det for bra for att vara sant? Det var det. Under vara forsta timmar i Nice gick allt fel. Forst hittade vi inte hostelet, och nar vi val gjorde det sa visade det sig att vi bokat Augusti istallet for Juli, de kunde klamma in oss en natt, sa vi forsokte desperat hitta ett annat boende for vara aterstaende tva natter. Till slut lyckades vi fa plats pa ett konferanshotell for 450 kr natten och 500 ar var dagsbudget; sa billig mat far det bli. I alla fall hade vi en kvall pa vart fantastiska ungdomshostel, sa vi tankte vi skulle utnyttja det ordentligt. Kvallen spenderades alltsa till storsta delen i hostelbaren. Blev en lite galen, men valdigt rolig kvall. Vi hittade dels nagra svenskar som vi pratade med en stund, och sen en massa amerikanare. Vart vi an gar verkar vi springa in i amerikanare. Kanske for att en del av stereotyperna kind of stammer, manga ar ganska hogljudda och utatgaende, men aven roliga och trevliga. Latta att forsta eftersom de pratar sa bra engelska, men ens egen engelska verkar ju inte riktigt lik bra langre.
Nu ar de nog dags att sluta hanga kvar pa hostelet och leta upp varat gammelmans hotell istallet. Och sa ska vi till stranden saklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0