Nu är det kört

Det är lite så det känns efter att ha tittat på dagens val. Om någon lyckats missa det så kom Sverigedemokraterna in i riksdagen. Det känns bara riktigt obehagligt. Under partiledarens tal kändes stämningen som ku klux klan vs. svensexa. Obehagligt.

Men det finns ljuspunkter. Till exempel att alla andra partier inte ens försöker smyga med att de föraktar sverigedemokraterna. Trots att jag inte är för vänsterpartiet var jag riktigt stolt när deras partiledare vägrade sätta sig i samma sminkrum som Jimmie Eriksson (sverigedemokaternas ledare).

Själv röstade jag faktiskt på miljöpartiet, och för dem gick det väldigt bra, så det är ju kul. Men det jobbiga är att varken rött eller blått fick majoritet och att sverigedemokraterna kommer mer eller mindre avgöra i riksdagsvalen, vilket ger dem makt.

Visserligen så har sverige röstat in sverigedemokraterna i riksdagen, och då kan man ju tycka att det borde få sin chans att påverka sverige, men man måste också tänka såhär, resten av de som röstat, 95 % har röstat mot sverigedemokraterna, och de måste också få valuta för pengarna (så att säga). Det är nästan så jag känner för att bli politiskt aktiv bara för att kunna säga emot. Vi får väl se hur det blir.Nu, måste jag sova. Pip på er! :-)

Kommentarer
Postat av: Andra J

Det är ju precis det politik handlar om. Att säga nej eller ja. Inget annat.

2010-09-20 @ 00:28:22
URL: http://theinc.blogg.se/
Postat av: Christoffer

Åkesson, inte Eriksson! Men blir spännande att se vart det tar vägen, Alliansen + Mp vore episkt.

2010-09-20 @ 01:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0