Kattmat

Mindre lyckad dag idag, trots att jag var mycket väl medveten om att jag skulle vara i skolan halv åtta ställde jag igår klockan som om jag skulle vara där åtta, bara för att jag är så van vid att gruppen alltid träffas prick. Detta ledde i alla fall till att det blev ganska stressad imorse och följderna upptäckte jag vid lunchen. Istället för att ta min färdiga lunchlåda med makaroner och tonfisksås tog jag lådan med bara tonfisksås. Det värsta var att jag var så grymt hungrig idag på lunchen, så satt där och åt lite sås. kul. Dessutom såg det ut typ som kattmat.

Men till det positiva, förhoppningsvis har jag äntligen fått tag på boken som är omöjlig att få tag på, som typ hela delkursen baseras på. Får jag som jag vill ska jag hämta den i Göteborg på fredag, har inte tid att vänta på någon postleverans och ja... kan väl vara kul att åka till göteborg? Fast vore kul att göra något mer än att bara åka fram och tillbaka.

Ikväll blir det kungarna av Tylösand! Och vad ska man säga om det programmet... det är inte bra, det finns ingen poäng, det är i ärlighetens namn mest äckligt men... jag tror jag ska det ändå. Om inte annat för att Hanna kommer hit för att titta på det. A kommer nog förbi också. Och bara så ni vet, kungarna av tylösand är inte att jämföra med paradise hotel, som jag råkade bli beroende av förra året. För Kungana av Tylösand ja... det kan väl ingen egentligen tycka är bra? Man bara tittar ändå.

Pip på er! :-)

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Det skulle vara kul att träffas en stund, nu när du tänker komma ner till min hemstad. :)Kram

2010-09-29 @ 22:33:09
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Fika låter bra. Jag går ju i skolan under dagen, men vi kanske kan klämma in en fika, så att det passar för oss båda. Hör av dig längre fram!

Kram

2010-09-29 @ 23:19:11
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Enligt schemat slutar jag klockan tre. Men det kan bli tidigare, beroende på hur lektionen är upplagd.Skickar med mitt nummer, så har du det.

Kram

2010-09-29 @ 23:27:44
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Åh, okej. Då kan det kanske bli lite problematiskt. Vi kan hoppas på att jag slutar tidigare. Vill i alla fall krama om dig.

När ankommen du till Göteborg? Vilken tid?Kram

2010-09-30 @ 12:57:03
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag älskar Kungarna av Tylösand, just för att det är så jäkla meningslöst. Det är skönt på nåt sätt :)

2010-09-30 @ 16:51:50
URL: http://djungelsoda.wordpress.com
Postat av: Jasmine

Svar: Oh, okej. Jag kanske hinner träffa dig en snabbis i alla fall. Har eget arbete hela dagen och kanske kan gå tidigare. Jag hör av mig.

Har du Tele2Comviq?

Kram

2010-09-30 @ 17:42:44
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Vi försöker få ihop det. ;)

Kram

2010-09-30 @ 22:05:37
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0