Helvete

Idag är verkligen ingen bra dag. Allt började med tandläkaren, imorse kände jag mig faktiskt ganska positiv, så illa är det inte, det är bara att gå dit en halvtimme, härda ut och sen är det över. Men det blev så mycket värre.

Jag kom hem med två nya tider, idag gjorde de inget förutom att riva i tandköttet för att se att det blödde, ont gjorde det också. Första nya tiden är till en tandhygenist som tar bort tandsten, och visar mig hur jag bättre kan borsta tänderna så att mitt tandkött mår bättre. Den andra tiden är till en specialist, för ja, tydligen är det ganska troligt att jag måste skaffa tandställning. Att skaffa tandställning som 19-åring är väl aldrig kul, men för mig är det värsta att jag måste gå till tandläkaren regelbundet om jag har tandställning. Och som jag sa, det är aldrig kul att skaffa tandställning när man är 19. Kan ju hoppas att det är någon diskret form av tandställning men skulle väl inte tro det... kanske kan få dem att sätta dem på baksidan, som för Kenza, men det är väl bara för kändisar...

Har aldrig haft snygga tänder, mina sitter för trångt, pekar snett och allt möjligt, men hellre det än tandställning. Dessutom ska jag till tandhygenisten som kommer slita i tänderna med fucking krok. En killkompis med tandläkarskräck påstår att han får lustgas när han går till tandläkaren, just nu känner jag att jag skulle behöva det. Känner mig allmänt gråtfärdig, vilket leder till att jag får ont i huvudet och kommer på andra saker som gör mig gråtfärdig. Ingen bra dag idag.

Just nu känns allt skit.

Kommentarer
Postat av: Josse

Får man inte välja själv? Säga nej? Vi är ändå vuxna människor nu. Stå på dig, bit dem i armbågarna om de envisas.

2010-10-15 @ 17:50:49
URL: http://theinc.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Vännen då, jag tycker synd om dig. Kärlek till dig. <33

Kramar

2010-10-15 @ 17:58:15
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0