Uuuut ikväll

Dagen har spenderats på ålandsbåten tur och retur tillsammans med Tess och hennes föräldrar. Vi gick inte ens i land, största anledningen till att vi åkte alls var för att det är ända stället en 18-åring kan köpa alkohol lagligt, att det egentligen inte är lagligt att ta in det i Sverige är en annan sak. Hur tänker de egentligen? Man får, typ inte dricka det på båten och man kan max vara i land i typ 20 min. Hon som satt i kassan verkade dock anta att jag skulle stanna på åland, där är det lagligt antar jag?

Hursomhelst, nu är det snart dags att åka in till krogen, sitter vid Tess dator medan hon gör sig i ordning, jag är helt enkelt snabbare än henne. Eftersom mitt hår är snyggast ruffsigt och jag inte har särskilt mycket smink så... ja.

Hur som helst skulle jag nu vilja citera en av Sveriges härligaste bloggare: "Vi ses i dimman!"
(Okej, kanske inte bara hon som säger det, men jag menade Egoina."

Egoina har även en tävling på sin blogg som jag tänkte delta i, man kan vinna en kamera kallad "bloggie" och här är min motivering:

På min blogg är foton och videor ett sällsynt fenomen eftersom den enda fungerande kameran har har min lillasyster (fjortis men älskad ändå) lagt beslag på, för att kunna ta egobilder, hon är även blondin så jag tycker att Egoina ska ge kameran till mig och ge en brunett chansen att ta lite egobilder istället!

Pip på er!


Dagens citat:

Jag:
"Titta, en idiot som håller på och fiskar bland isflaken! Eller vänta, han fiskade inte alls."
Tess: "Varför skulle han inte kunna fiska? Finns ju dom som gör hål i isen och pimpelfiskar."
Jag: "Alla fiskar är ju döda! Eller jag vet att de inte är döda, men det kändes rätt att säga... Jag skulle vilja flyta omkring på ett isflak och pimpelfiska..." (mäter upp ett litet hål mellan fingrarna för att illustrera)
Tess (ser skeptisk ut): "Genom det där lilla hålet får du väl inte upp någon fisk?"
Jag: "Du tänkte att jag faktiskt skulle fånga fisk? Äsh, man kan ju liksom dunka ihjäl fisken mot isen först, sedan skära upp ett större hål och ta upp den."

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hoppas att du vinner tävlingen. Din motivering är bra. ;)Kram

2010-03-22 @ 10:03:41
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0