On stranger tides

Egentligen borde jag nu sitta och skriva hemtenta och snart ska jag till tandläkarspecialisten som bestämmer om jag borde ha tandställningen eller inte (paniken är fullkomlig, tro mig) men jag såg just något som måste delas med av, just i detta ögonblick. Den första trailern för nästa Pirates of the Caribbean film, det vill säga fyran. Visst, det kanske känns lite som om de gör en film till bara för att tjäna pengar, men den verkar fortfarande riktigt bra. Dessutom är Keira Knightly och Orlando Bloom (hoppas allt blev rätt stavat) utbytta mot Penelope Cruz, något som välkomnas utav mig, tycker mycket bättre om Penelope än någon av de andra. Naturligtvis är Johnny Depp med, och till min stora lättnad ser jag inte Zack Efron någonstans (en gång i tidens ryktades det om att skulle vara med, stod till och med på wikipedia, och då måste det ju vara sant). Men nu ska jag bara låta er titta.Vad tycks? Tror ni att de kan hålla måttet? Eller blir en fjärde film bara en besvikelse? Kan Johnny Depp någonsin vara en besvikelse?

Såg att den även finns en förlängd trailer med ett intro av en viss Captain Jack Sparrow, vill se denna så hittar ni länk hääär.


Kommentarer
Postat av: Fredrik Fluff

Skulle kunna funka. Depp är nästan alltid jättebra. Han kändes dock inte riktigt lika naturlig i trailern som han brukar. Det blir underligt utan Orlando skulle jag vilja säga, samtidigt som det är skönt att han är borta. Kunde man lika gärna kunna dumpa bimbon också, det finns en annan "tuff" tjej med i filmen och hon verkar ju vara bättre skådespelare med:/Om de satsade på att komma så långt bort från originalhistorian som möjligt så den här filmen kunde stå på egna ben kan den bli bra, annars flopp.

2010-12-17 @ 01:11:40
Postat av: Jasmine

Jag tror definitivt att den kan var bra! Så mycket spänning och dessutom återser vi gamla karaktärer. Skoj! Och jag måste erkänna att jag inte saknar Will och Elisabeth.

Tack för bra tips på bio!Kram

2010-12-17 @ 18:50:18
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0