En liten kris tittade förbi

Vi har haft en dag om kris och katastrof idag i skolan, vad som händer rent psykiskt när man gått igenom ett trauma och liknande. Vi tittade även på en film om en sann historia med tre ungdomar som omkom i en bilolycka orsakad av en full förare. "Huvudpersonen" som dog hette för det första Sanna, vilket kändes lite obehagligt, men hela eftermiddagen blev ganska jobbig. För det första hatar jag den sortens filmer, det finns inget jag kan göra dessa människor, så det enda filmen egentligen åstakommer är att göra mig deppig, och det påminde för mycket om olyckan som ägde rum i helgen.

Det var även en del diskussioner där mycket tunga saker kom fram och på det hela... var det en väldigt jobbig dag. Hoppas jag faktiskt lärt mig något om hur man ska hantera sånt, jag är ganska dålig på det. I alla fall blev jag ganska uppmuntrad av några timmar på stan med några härliga klasskamrater, vi tog en fika och letade klänningar till sittningen med rödamattan tema imorgon.

Inte så kul, men det var allt jag hade för idag, imorgon blir det tandläkaren och jag vet redan exakt hur paniken kommer kännas när jag blir inropad. Men imorgon skas det bara tas bort tandsten i alla fall, kommer bli värre när jag ska till specialisten som ska avgöra om jag får tandställning. Ljuspunkterna är att A tittar förbi och det blir sittning på kvällen.

Blev rent av lite personligt det här, men what the hell, jag vill ha en kram.


Kommentarer
Postat av: Fia

kram

2010-12-03 @ 21:39:26
Postat av: Jasmine

Usch, jobbig dag. jag kan nästa tänka mig.

Här får du en kram. <3

Kram

2010-12-07 @ 22:57:50
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0