Hemma from da Eurotrip

Jag är hemma, jag jobbar igen, och jag är trött. Men på fredag gott folk, på fredag, då ska jag besöka min lägenhet i Skövde för första gången.

Men resan då? Jag har ju bilat genom Europa i en husbil tillsammans med min familj. Allt har gått bra, men att umgås med familjen 24/7 i tio dagar var lite mycket, vi gick varandra på nerverna en del. Mest tid spenderade vi i Amsterdam och Paris. Amsterdam var en otroligt mysig stad, inte som Venedig men fortfarande en massa små gator och lite kanaler. En sån stad som trots att vi bara var där i 1,5 dag kände sig lite hemma i. Red light district var ju lite speciellt också, prostitution är visserligen inte lagligt, men striptease och sexshoper med leksaker var det då verkligen, allt helt öppet mitt i ett speciellt område i stan. På sätt och vis... uppfriskande.

Paris var verkligen helt annorlunda. Jätte stort och helt omöjligt att få grepp om liksom, med helt galen trafik. Men å andra sidan med otroligt vackra byggnaden och massor av dem. Vi funderade lite över vad Sverige och alla andra länder gjorde medan Paris byggdes. La timmerhus eller något kanske. Naturligtvis åkte jag och tittade på Moulin Rouge, inte själva showen men huset. Åkte inte upp Eiffeltornet, var två timmars kö och jag är höjdrädd. Däremot klättrade vi upp i sacre-coer, lite omedvetet. Vi läste något om en crypta och trodde vi skulle ner under jord, men i själva verket var det 300 hundra sted upp en smal spiraltrappa vi skulle. Lite läskigt var det. Var livrädd för att jag skulle snubbla och aldrig sluta falla liksom, rulla 300 steg.

Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon, ha det bra, pip på er! :-)

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Skönt att komma hem :)

2010-08-04 @ 17:10:56
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej jag länkar till alla som röstar på min sko i Nellys Designa sko tävling



http://blogg.veckorevyn.com/pinsamt/2010/08/01/lankar/



kram Bitte

Postat av: aye

Hejhej^^

Vad gör du?

Kram kram<3

2010-08-04 @ 22:54:42
URL: http://Ayeland.devote.se
Postat av: Jasmine

Välkommen hem. :)

Kram

2010-08-07 @ 13:15:17
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Ska vi följa varandra via bloglovin :)?

2010-08-07 @ 16:41:00
URL: http://claaaudias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0