Nytt tillskott i familjen

Så fick jag helt plötsligt lust att blogga igen, så passar på att introducera vår nya familjemedlem. Den 26/2 flyttade hon in från Skövde katthem där jag hjälpt till det senaste året. Att gå från en katt till två känns ungefär som att gå från en katt till en flock med katter. Från "Vart är katten?" till "Katterna är överallt!". Men trots att framför allt jag varit lite motvillig till att ta in en katt till känns det nu så galet rätt, och att Issa verkligen uppskattar att ha någon av sin egen ras i närheten. Dessutom kändes det som att tiden började rinna ut, då det ofta är lättare att introducera en ny katt när de båda är ganska unga.
 
Första bilden är från katthemmet där hon låg intryckt tillsammans med sina två syskon i ett litet hus, alla tre nykastrerade och sex månader gamla.
 
 
 
 
På många vis har det gått över förväntan, redan första kvällen ville nykomlingen (som vi tror vill heta Vilda) ligga i knät, och hon och Issa var försiktigt nyfikna på varandra. De gick närmare och närmare varandra, för att sedan unisont skrämt hoppa bakåt. En vecka senare leker de en hel del tillsammans, gärna genom att jaga varandra runt i lägenheten eller lurpassa på den andre.
 
Ska bli skönt när hon ätit upp sig lite, så hemskt lite katt just nu.
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Vilken sötnos! Hon ser verkligen ut som ett litet charmtroll. >.<
Kram

2014-02-06 @ 21:10:04
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Angelica G

Att hon flyttade in 26/2 har jag lite svårt att tro på ;) Kul att det gått så bra med dem! Och att de till och med leker med varandra :)

2014-02-11 @ 16:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0